Botrány! Tényleg ezért pusztultak ki a halak a Feneketlen-tóból?

2010. június 9. 08:47

A Feneketlen-tó környéki parkfenntartási munkák közben elkövetett természetkárosítás miatt is nyomoz a rendőrség a Főkert Zrt.-nél - írja a Magyar Nemzet.

A Feneketlen-tó és környéke kezelési jogát a helyi horgászegyesülettől elvették és a Főkertnek adták. A horgászok szerint a cég emberei pétisót szórtak a park sétányaira csúszásmentesítés céljából, emiatt viszont állítólag a tó szinte teljes halállománya kipusztult.

A horgászok természetkárosításért feljelentették a Főkert Zrt.-t. A cég cáfolja, hogy műtrágyát szórtak volna az utakra, szerintük faforgáccsal védekeztek.

A rendőrség egyébként korábban hűtlen kezelés miatt indított nyomozást, melyben azt is vizsgálják, hogy milyen ingatlanok és hogyan kerülhettek ki a főváros tulajdonából a cégen keresztül. Több nagy értékű belvárosi ingatlan és korábbi virágüzlet is úgy cserélt gazdát az elmúlt években, hogy kijátszották a főváros tulajdonából.

NEKED AJÁNLJUK
Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 25. szombat
Vilmos
25. hét
Június 25.
Vitiligo világnapja
Június 25.
Barlangok napja
Június 25.
Tengerész világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. június 25. 19:22