Pofátlanul átverős hirdetés - mégis elkelt a ház

2009. október 29. 14:03

Úgy tűnik, vevőre talált az a ház, amit a világ talán legextrémebb ingatlanhirdetésével reklámoztak. A tengerparti ingatlan mögött ugyanis egy atomerőmű található.


Egy hónapja járta be a világsajtót az a hirdetés, mely szerint 247 ezer fontért (75 millió forint) kínál egy házikót. Az apró épület -mely garázzsal, udvari beállóval, padlástérrel és zöldségeskerttel is rendelkezik - a festői szépségű Dungeness természetvédelmi területen található. Egy apró részletet azonban elfelejtettek feltüntetni: karnyújtásnyira az ingatlantól két hatalmas atomreaktor található.

 

Fotó: Pénzcentrum archív


Mint arról nemrég beszámoltunk, az 1930-as években épült házról olyan szögben készítettek fotókat, hogy az ipari létesítménynek még az árnyéka se látszódjon. Az ellenkező irányból utólag készített fotókon és a légi felvételen az eladásra kínált ingatlan eltörpül az óriási erőmű mellett.  Pofátlan ingatlanügynök: a világ legbecsapósabb lakáshirdetése

 

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 
Fotó: dailymail.co.uk


A legfrissebb hírek szerint azonban mégis vevőre talált az aprócska ház. Az értékesítő Geering & Colyer ingatlanügynökség annyit közölt, hogy közel a meghirdetett áron kelt el az ingatlan. Az is tudható, hogy a vásárló környékbeli, aki azt tervezi, családjával költözik majd a tengerparti házba.

 

Fotó: Pénzcentrum archív

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 23. csütörtök
Dezsõ
21. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. május 22. 20:53
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm