Pofátlanul átverős hirdetés - mégis elkelt a ház

2009. október 29. 14:03

Úgy tűnik, vevőre talált az a ház, amit a világ talán legextrémebb ingatlanhirdetésével reklámoztak. A tengerparti ingatlan mögött ugyanis egy atomerőmű található.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Egy hónapja járta be a világsajtót az a hirdetés, mely szerint 247 ezer fontért (75 millió forint) kínál egy házikót. Az apró épület -mely garázzsal, udvari beállóval, padlástérrel és zöldségeskerttel is rendelkezik - a festői szépségű Dungeness természetvédelmi területen található. Egy apró részletet azonban elfelejtettek feltüntetni: karnyújtásnyira az ingatlantól két hatalmas atomreaktor található.

 

Fotó: Pénzcentrum archív


Mint arról nemrég beszámoltunk, az 1930-as években épült házról olyan szögben készítettek fotókat, hogy az ipari létesítménynek még az árnyéka se látszódjon. Az ellenkező irányból utólag készített fotókon és a légi felvételen az eladásra kínált ingatlan eltörpül az óriási erőmű mellett.  Pofátlan ingatlanügynök: a világ legbecsapósabb lakáshirdetése

 

Fotó: dailymail.co.uk


A legfrissebb hírek szerint azonban mégis vevőre talált az aprócska ház. Az értékesítő Geering & Colyer ingatlanügynökség annyit közölt, hogy közel a meghirdetett áron kelt el az ingatlan. Az is tudható, hogy a vásárló környékbeli, aki azt tervezi, családjával költözik majd a tengerparti házba.

 

Fotó: Pénzcentrum archív
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. január 22. szombat
Vince, Artúr
3. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Private Investor Day 2022
Mibe fektessünk 2022-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked! Február 24-én online.
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. január 22. 19:20