13 °C Budapest

Pofátlanul átverős hirdetés - mégis elkelt a ház

2009. október 29. 14:03

Úgy tűnik, vevőre talált az a ház, amit a világ talán legextrémebb ingatlanhirdetésével reklámoztak. A tengerparti ingatlan mögött ugyanis egy atomerőmű található.


Egy hónapja járta be a világsajtót az a hirdetés, mely szerint 247 ezer fontért (75 millió forint) kínál egy házikót. Az apró épület -mely garázzsal, udvari beállóval, padlástérrel és zöldségeskerttel is rendelkezik - a festői szépségű Dungeness természetvédelmi területen található. Egy apró részletet azonban elfelejtettek feltüntetni: karnyújtásnyira az ingatlantól két hatalmas atomreaktor található.

 

Fotó: Pénzcentrum archív


Mint arról nemrég beszámoltunk, az 1930-as években épült házról olyan szögben készítettek fotókat, hogy az ipari létesítménynek még az árnyéka se látszódjon. Az ellenkező irányból utólag készített fotókon és a légi felvételen az eladásra kínált ingatlan eltörpül az óriási erőmű mellett.  Pofátlan ingatlanügynök: a világ legbecsapósabb lakáshirdetése

 

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Fotó: dailymail.co.uk


A legfrissebb hírek szerint azonban mégis vevőre talált az aprócska ház. Az értékesítő Geering & Colyer ingatlanügynökség annyit közölt, hogy közel a meghirdetett áron kelt el az ingatlan. Az is tudható, hogy a vásárló környékbeli, aki azt tervezi, családjával költözik majd a tengerparti házba.

 

Fotó: Pénzcentrum archív

Gyász: elhunyt Pál Mihály

Nyolcvanhat éves korában szerdán elhunyt Pál Mihály Munkácsy-díjas szobrászművész - közölte a család csütörtökön.

Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

NAPTÁR
Tovább
2023. március 30. csütörtök
Zalán
13. hét
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?