Kinyílt egy X-akta! Mik repkednek itt? - képek

2009. november 1. 14:02

Nem szeretnénk csalódást okozni a sci-fi rajongóknak, de ezúttal nem azonosítatlan repülő tárgyakra, hanem repkedő dollármilliókra kaptuk fel a fejünket. Az elmúlt hónapokban több adásvételbe is belebonyolódott az X-akták alkotója, Chris Carter eladott és vett is egy-egy házat.

Carter hónapok óta hirdette malibui házát, amely végül 17,5 millió dollárért talált gazdára. A rendező nem sokat ült a pénzen, annak egy részét máris egy másik ingatlanba forgatta.

Mulder, Scully és a világszerte milliók kedvencévé vált kulturális jelenség megalkotója

Carter 5,45 millió dollárt fizetett a képen látható spanyol stílusban épített kaliforniai házért, a Santa Barbarában található ingatlant egy fél éve kezdték el árulni, akkor még félmillióval drágábban.

A házhoz 4500 négyzetméteres telek tartozik, a szépen ápolt udvaron egy medence és egy három gépkocsi tárolására alkalmas garázs található.

A házhoz szinte hozzá sem kell nyúlni, mivel a közelmúltban esett át teljes felújításon. A beltéri kialakításról készült képek hűen tükrözik az aprólékos munkát és a magas színvonalú kivitelezést.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A hírek szerint Chris számos egyéb lakóingatlannal és nyaralóval rendelkezik az államokban (a képek forrása: Bergproperties).

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 14. vasárnap
Tibor
15. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem