14 °C Budapest

Kinyílt egy X-akta! Mik repkednek itt? - képek

2009. november 1. 14:02

Nem szeretnénk csalódást okozni a sci-fi rajongóknak, de ezúttal nem azonosítatlan repülő tárgyakra, hanem repkedő dollármilliókra kaptuk fel a fejünket. Az elmúlt hónapokban több adásvételbe is belebonyolódott az X-akták alkotója, Chris Carter eladott és vett is egy-egy házat.

Carter hónapok óta hirdette malibui házát, amely végül 17,5 millió dollárért talált gazdára. A rendező nem sokat ült a pénzen, annak egy részét máris egy másik ingatlanba forgatta.

Mulder, Scully és a világszerte milliók kedvencévé vált kulturális jelenség megalkotója

Carter 5,45 millió dollárt fizetett a képen látható spanyol stílusban épített kaliforniai házért, a Santa Barbarában található ingatlant egy fél éve kezdték el árulni, akkor még félmillióval drágábban.

A házhoz 4500 négyzetméteres telek tartozik, a szépen ápolt udvaron egy medence és egy három gépkocsi tárolására alkalmas garázs található.

A házhoz szinte hozzá sem kell nyúlni, mivel a közelmúltban esett át teljes felújításon. A beltéri kialakításról készült képek hűen tükrözik az aprólékos munkát és a magas színvonalú kivitelezést.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A hírek szerint Chris számos egyéb lakóingatlannal és nyaralóval rendelkezik az államokban (a képek forrása: Bergproperties).

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

NAPTÁR
Tovább
2023. március 20. hétfő
Klaudia
12. hét
Március 20.
A verebek világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?