3 °C Budapest

Kinyílt egy X-akta! Mik repkednek itt? - képek

2009. november 1. 14:02

Nem szeretnénk csalódást okozni a sci-fi rajongóknak, de ezúttal nem azonosítatlan repülő tárgyakra, hanem repkedő dollármilliókra kaptuk fel a fejünket. Az elmúlt hónapokban több adásvételbe is belebonyolódott az X-akták alkotója, Chris Carter eladott és vett is egy-egy házat.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Carter hónapok óta hirdette malibui házát, amely végül 17,5 millió dollárért talált gazdára. A rendező nem sokat ült a pénzen, annak egy részét máris egy másik ingatlanba forgatta.

Mulder, Scully és a világszerte milliók kedvencévé vált kulturális jelenség megalkotója

Carter 5,45 millió dollárt fizetett a képen látható spanyol stílusban épített kaliforniai házért, a Santa Barbarában található ingatlant egy fél éve kezdték el árulni, akkor még félmillióval drágábban.

A házhoz 4500 négyzetméteres telek tartozik, a szépen ápolt udvaron egy medence és egy három gépkocsi tárolására alkalmas garázs található.

A házhoz szinte hozzá sem kell nyúlni, mivel a közelmúltban esett át teljes felújításon. A beltéri kialakításról készült képek hűen tükrözik az aprólékos munkát és a magas színvonalú kivitelezést.

A hírek szerint Chris számos egyéb lakóingatlannal és nyaralóval rendelkezik az államokban (a képek forrása: Bergproperties).

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. január 28. péntek
Károly, Karola
4. hét
KONFERENCIA
Tovább
Private Investor Day 2022
Mibe fektessünk 2022-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked! Február 24-én online.
EZT OLVASTAD MÁR?