5 °C Budapest

500 dolgozójától válhat meg a dubai felhőkarcolók építője

Pénzcentrum
2009. október 21. 13:02

Nemzetközi lapértesülések szerint 500 dolgozójától válhat meg a dubai székhelyű ingatlanfejlesztő óriás, a Nakheel. A cég hivatalosan még nem erősítette meg az elbocsátás hírét, ugyanakkor egy közleményt adtak ki a hír kapcsán.

Számos impozáns felhőkarcoló és lélegzetelállító ingatlan beruházás megvalósítása kapcsolódik a Nakheel nevéhez. A dubai cég a hírek szerint félezer dolgozójától válik meg most, hogy véget ért az Emirátusokban megrendezett Cityscape 2009 Kiállítás.

Az elbocsátás hírét megszellőztető lap szerint az intézkedés az ingatlanpiacot ért csapássorozat és az értékesítés drámai visszaesésének a végeredménye. A válság hatására több beruházás megvalósítását elhalasztották, a folyamatban lévő projekteknél pedig értékesítési gondok jelentkeztek.

A Nakheel egy rövid közleményben tudatta - anélkül, hogy a hírt megerősítették volna -, hogy átfogó vizsgálatot indítottak, melynek középpontjában a projektek újraértékelése, a megváltozott piaci környezet elemzése, hatékonyságvizsgálatok és költségelemzések állnak.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 30. szerda
András, Andor
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?