17 °C Budapest

500 dolgozójától válhat meg a dubai felhőkarcolók építője

Pénzcentrum
2009. október 21. 13:02

Nemzetközi lapértesülések szerint 500 dolgozójától válhat meg a dubai székhelyű ingatlanfejlesztő óriás, a Nakheel. A cég hivatalosan még nem erősítette meg az elbocsátás hírét, ugyanakkor egy közleményt adtak ki a hír kapcsán.

Számos impozáns felhőkarcoló és lélegzetelállító ingatlan beruházás megvalósítása kapcsolódik a Nakheel nevéhez. A dubai cég a hírek szerint félezer dolgozójától válik meg most, hogy véget ért az Emirátusokban megrendezett Cityscape 2009 Kiállítás.

Az elbocsátás hírét megszellőztető lap szerint az intézkedés az ingatlanpiacot ért csapássorozat és az értékesítés drámai visszaesésének a végeredménye. A válság hatására több beruházás megvalósítását elhalasztották, a folyamatban lévő projekteknél pedig értékesítési gondok jelentkeztek.

A Nakheel egy rövid közleményben tudatta - anélkül, hogy a hírt megerősítették volna -, hogy átfogó vizsgálatot indítottak, melynek középpontjában a projektek újraértékelése, a megváltozott piaci környezet elemzése, hatékonyságvizsgálatok és költségelemzések állnak.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 24. péntek
Eszter, Eliza
21. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem