Eltapsolt örökség: albérletben a Nirvana énekesének özvegye!

Pénzcentrum
2009. február 19. 17:00

A 44 éves Courtney Love - a Nirvana frontemberének özvegye - a jelek szerint már elherdálhatta 200 millió dolláros örökségének nagy részét, a luxus életszínvonalról ennek ellenére nem hajlandó lemondani. A Los Angeles Times információi szerint havonta 20 ezer dollárért bérel egy 490 négyzetméteres ingatlant a Hollywood Hills negyedben. A ház valószínűleg vonzza az énekesnőket, mivel annak korábbi tulajdonosa Natalie Imbruglia volt.

A mediterrán stílusban épült villát Natalie 2,14 millió dollárért vásárolta még 2002-ben, de néhány évvel később túladott rajta a latin filmrendezőnek, Jeanette Longoriának.

A rendező a lap információi szerint a ház a kifejezetten ilyen típusú ingatlanokkal foglalkozó portálok egyikén sem volt meghirdetve, Longoria és Love közvetlenül egymással szerződtek.

A bérleti díj 20 ezer dollár havonta, amit a botrányairól elhíresült - de az utóbbi időben a jó utat kereső - énekesnő még a vagyon eltapsolása után is ki tud fizetni.

Az özvegynek nem teljesen ismeretlen a környék, mivel korábban élt már Beverly Hillsben. Courtney Love éveken keresztül kábítószerezett, a sajtóban már öngyilkossági kísérletéről is beszámoltak. Az énekesnőt az idei Divat Oscaron nem kis meglepetésre az Év Nőjének választották.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. február 7. kedd
Tódor, Rómeó
6. hét
Február 7.
A házasság hete
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?