Eltapsolt örökség: albérletben a Nirvana énekesének özvegye!

Pénzcentrum
2009. február 19. 17:00

A 44 éves Courtney Love - a Nirvana frontemberének özvegye - a jelek szerint már elherdálhatta 200 millió dolláros örökségének nagy részét, a luxus életszínvonalról ennek ellenére nem hajlandó lemondani. A Los Angeles Times információi szerint havonta 20 ezer dollárért bérel egy 490 négyzetméteres ingatlant a Hollywood Hills negyedben. A ház valószínűleg vonzza az énekesnőket, mivel annak korábbi tulajdonosa Natalie Imbruglia volt.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A mediterrán stílusban épült villát Natalie 2,14 millió dollárért vásárolta még 2002-ben, de néhány évvel később túladott rajta a latin filmrendezőnek, Jeanette Longoriának.

A rendező a lap információi szerint a ház a kifejezetten ilyen típusú ingatlanokkal foglalkozó portálok egyikén sem volt meghirdetve, Longoria és Love közvetlenül egymással szerződtek.

A bérleti díj 20 ezer dollár havonta, amit a botrányairól elhíresült - de az utóbbi időben a jó utat kereső - énekesnő még a vagyon eltapsolása után is ki tud fizetni.

Az özvegynek nem teljesen ismeretlen a környék, mivel korábban élt már Beverly Hillsben. Courtney Love éveken keresztül kábítószerezett, a sajtóban már öngyilkossági kísérletéről is beszámoltak. Az énekesnőt az idei Divat Oscaron nem kis meglepetésre az Év Nőjének választották.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 26. kedd
Dömötör
43. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?