18 °C Budapest

Óceánra néző tetőtéri medencés lakások leköthetők!

Pénzcentrum
2008. október 5. 08:00

Brit építészek bemutatták a Dubaiban készülő Világ szigetcsoport közepén elhelyezkedő spanyol- és francia sziget részletesen kidolgozott látványtervét. A 750 millió dollárra (125 milliárd forintra) becsült kivitelezési munkálatok során a 90 ezer négyzetméteres szigeten összesen 816 lakóingatlant alakítanak ki.


Kattints a képre!

A Dubai fejlesztőkkel együttműködési szerződést kötött brit építészek egy-két és háromszobás lakásokat, valamint villaépületeket alakítanak ki a két szigeten.

A Dubai partjaitól alig négy kilométerre elhelyezkedő szigeteket egy híddal kötik össze, mely az eredeti tervekben még nem szerepelt.


Kattints a képre!

A 300 mesterséges szigetből álló komplexum kivitelezési munkálataival leghamarabb 2012-re készülhetnek el.

A tervezők az épületek külső- és a belső kialakítását is a legapróbb részletekre lebontották. A luxuskörülmények kedvező időjárással és lélegzetelállító kilátással párosulnak.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)


Kattints a képre!

A villalakások tetőteraszán medence kerül kialakításra, melynek partjáról a szomszédos szigeteken túl az Indiai Óceán szépségeiben is gyönyörködhetünk.

Az épületeket francia és spanyol városok neveivel illették úgy, mint Monaco, St. Tropez, Cannes, illetve Madrid, Barcelona és Marabella. Az egyszobás lakások irányára 600 ezer dollárnál (100 millió forintnál) kezdődik...

NAPTÁR
Tovább
2021. május 16. vasárnap
Mózes, Botond
19. hét
Május 16.
A fény világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?