3 °C Budapest

Az üzletek felében már van eladó - jövő évben nyit az eskövői pláza

Pénzcentrum
2007. október 19. 10:00

Bár a tervezett 24 ezer négyzetméteres összterületet a biatorbágyi önkormányzat parkolókra vonatkozó kikötései miatt 20 ezerre kellett csökkenteni, a beruházás költségeinek emelkedése várhatóan nem növeli majd a jelenlegi 18-26 eurós négyzetméterenkénti bérleti díjat a jövő évben elkészülő Just Married Center esetében.

A beruházó Immogrinvest Kft. projekt- és értékesíti igazgatója, Juhász Anna arról tájékoztatta a Világgazdaságot, hogy a korábban 3 milliárddal számoló költségvetés mára hétmilliárdosra nőtt. A költségek megduplázódását azzal indokolta, hogy a korábban közölt adatok csak durva becslések voltak. A cég a költségek növekedése miatt 4-5 évről 10 évre módosította a megtérülésre vonatkozó prognózisait.

A bevásárlóközpont a tervek szerint 2008 végén kerül majd átadásra, a projekt meghirdetése óta azonban 10 ezer négyzetméter alapterületű üzletfelületre már sikerült bérlőt találni, az egyeztetések lezárására várhatóan jövő év tavaszán kerül majd sor.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 30. szerda
András, Andor
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. november 30. 20:58