20 °C Budapest

Nem lesz jelentős lakossági gázáremelés januártól

Pénzcentrum
2007. október 4. 08:47

Nem valószínű, hogy jelentős lakossági gázáremelés következne be januártól - jelezte újságírók kérdésére tegnap egy sajtóeseményen Horváth J. Ferenc. A Magyar Energia Hivatal (MEH) elnöke megjegyezte: bár a számításaik még nem véglegesek, de egy 10%-os drágítás már "nagyon jelentős"-nek számítana. Egy tegnapi lapértesülés szerint 10%-os lesz majd a gázáremelés mértéke, melyet a fenti jelzéssel cáfolt az MEH vezetője.

Időközben a szociális alapú gázártámogatási rendszer esetleges átalakításáról továbbra sincsenek egyértelmű hírek: korábbi jelzések szerint maga a szabályrendszer változatlan maradna (jövedelem alapján támogatási kategóriák), de a jogosultak köre változna. Más jelentések szerint a kompenzációs rendszer átalakításával kapcsolatos előkészítő munka még el sem kezdődött az illetékes szociális minisztériumban.

2007.09.27 09:11
Idén már nem emelkedik a gáz fogyasztói ára

2007.09.24 07:15
Kétszer is drágul számunkra az orosz gáz januárig

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

2007.09.21 09:04
5-10%-os gázáremelés jöhet januártól - mi változik a támogatási rendszerben?

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 12. péntek
Gyula
15. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem