17 °C Budapest

Nem lesz jelentős lakossági gázáremelés januártól

Pénzcentrum
2007. október 4. 08:47

Nem valószínű, hogy jelentős lakossági gázáremelés következne be januártól - jelezte újságírók kérdésére tegnap egy sajtóeseményen Horváth J. Ferenc. A Magyar Energia Hivatal (MEH) elnöke megjegyezte: bár a számításaik még nem véglegesek, de egy 10%-os drágítás már "nagyon jelentős"-nek számítana. Egy tegnapi lapértesülés szerint 10%-os lesz majd a gázáremelés mértéke, melyet a fenti jelzéssel cáfolt az MEH vezetője.

Időközben a szociális alapú gázártámogatási rendszer esetleges átalakításáról továbbra sincsenek egyértelmű hírek: korábbi jelzések szerint maga a szabályrendszer változatlan maradna (jövedelem alapján támogatási kategóriák), de a jogosultak köre változna. Más jelentések szerint a kompenzációs rendszer átalakításával kapcsolatos előkészítő munka még el sem kezdődött az illetékes szociális minisztériumban.

2007.09.27 09:11
Idén már nem emelkedik a gáz fogyasztói ára

2007.09.24 07:15
Kétszer is drágul számunkra az orosz gáz januárig

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

2007.09.21 09:04
5-10%-os gázáremelés jöhet januártól - mi változik a támogatási rendszerben?

Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?