8 °C Budapest

Akciós Raiffeisen lakáshitelek

Pénzcentrum
2006. szeptember 6. 11:52

Minden folyósított 1 millió forint lakáshitel után most 10.000 forintot ad ajándékba a Raiffeisen Bank. Továbbra is él a hitelbírálati díjkedvezmény igénybevételének lehetősége, amely mostantól az ingatlan fedezettel igényelt személyi kölcsön terméknél is elérhető.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.


A Raiffeisen Bank a 2006. augusztus 28. és november 10. között igényelt és 2006. december 15-ig folyósításra kerülő lakáshitelek esetében 1 millió forintonként 10.000 forintot (maximum 100.000 forintot) utólagosan jóváír az ügyfél számláján. Az akció minden Raiffeisen Lakáshitelre vonatkozik.

További kedvezmény érhető el, ha az ügyfél Raiffeisen bankszámlájára utaltatja jövedelmét, és ezen felül két csoportos beszedési megbízást ad: ekkor Hitelbírálati díj kedvezményben is részesülhet, mely most nemcsak a lakáshitelekre, hanem az ingatlan fedezetű személyi kölcsönre is igénybe vehető. Továbbra is kedvezményes kamatok érvényesek a Raiffeisen Lakáshitelekre, például a jövedelemigazolás mellett igényelt, ingatlanfedezetes, svájci frank alapú lakáshitel induló kamata 2,5%.

Amennyiben az ügyfél a lakásvásárláshoz csak minimális önerővel rendelkezik, lehetősége van deviza alapú hitelét ÖnerőMinimummal igényelni, így akár 0% önerő mellett juthat hitelhez.

Lehetőség van jövedelemigazolás nélkül is deviza hitel igénylésére, így az ügyfél kevesebb dokumentációval, gyorsabban juthat hitelhez.

A lakáshitel mellé jelenleg egyszerűsített bírálattal és kedvező díjjal hitelkártyát is lehet igényelni, sőt az első éves kártyadíj felét most elengedi a Bank.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. december 1. szerda
Elza
48. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?