20 °C Budapest

Tízmilliókat keres vetkőzéssel a nyuszis magazin magyar sztárja

Pénzcentrum
2014. március 8. 13:01

Elképesztő! 40 millió forintot, azaz egy luxus-családiház árát kereste már meg Hargitai Bea a testével. Ekkora vagyon természetesen sok féle célra felhasználható, mégis a Pénzcentrum.hu véleménye szerint a pénz egy részét érdemes félretenni.

"Eddig mennyi pénzt kerestél a testeddel?" - tették fel a kérdést a TV2 Nanee! című műsorában Hargitai Beának. Rövid hatásszünet után a nyuszilány azt felelte, hogy legalább 30-40 millió forintot tudott "összevetkőzni".

"17 éves korom óta vetkőzök" - tette hozzá Hargitai.  Elmondása szerint rengeteg magyar, illetve külföldi címlapon szerepelt, így kapott fizetést dollárban, euróban és forintban is.

40 millió forint már érdemes befektetni

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Ekkora vagyon természetesen sok féle célra felhasználható, mégis a Pénzcentrum.hu véleménye szerint a pénz egy részét érdemes félretenni. A forint alapú bankbetétek igen alacsony hozammal kecsegtetnek, azonban ha euróban gondolkodunk, akkor szép haszonra tehetünk szert.

Az euróbetétek esetén kihasználhatjuk azt, hogy a forint árfolyama az euróhoz képest nagy ingadozásnak van kitéve, így extra hozamot elérve a bankbetétünkön. Különösen igaz ez, ha a művésznőhöz hasonlóan dollárban, vagy euróban kapod a fizetésed. Ilyen esetben érdemes lehet csak a megélhetéshez szükséges összeget átváltani, és a nagyobb, forintban fizetendő kiadásokra euróban félre tenni a pénzt addig, amíg az árfolyam a nekünk kedvező szintet el nem éri. Erről részletesebben ITT olvashatsz.

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 10. hétfő
Ármin, Pálma
19. hét
Május 10.
Mentők napja
Május 10.
Baromfi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?