Tízmilliókat keres vetkőzéssel a nyuszis magazin magyar sztárja

Pénzcentrum
2014. március 8. 13:01

Elképesztő! 40 millió forintot, azaz egy luxus-családiház árát kereste már meg Hargitai Bea a testével. Ekkora vagyon természetesen sok féle célra felhasználható, mégis a Pénzcentrum.hu véleménye szerint a pénz egy részét érdemes félretenni.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

"Eddig mennyi pénzt kerestél a testeddel?" - tették fel a kérdést a TV2 Nanee! című műsorában Hargitai Beának. Rövid hatásszünet után a nyuszilány azt felelte, hogy legalább 30-40 millió forintot tudott "összevetkőzni".

"17 éves korom óta vetkőzök" - tette hozzá Hargitai.  Elmondása szerint rengeteg magyar, illetve külföldi címlapon szerepelt, így kapott fizetést dollárban, euróban és forintban is.

40 millió forint már érdemes befektetni

Ekkora vagyon természetesen sok féle célra felhasználható, mégis a Pénzcentrum.hu véleménye szerint a pénz egy részét érdemes félretenni. A forint alapú bankbetétek igen alacsony hozammal kecsegtetnek, azonban ha euróban gondolkodunk, akkor szép haszonra tehetünk szert.

Az euróbetétek esetén kihasználhatjuk azt, hogy a forint árfolyama az euróhoz képest nagy ingadozásnak van kitéve, így extra hozamot elérve a bankbetétünkön. Különösen igaz ez, ha a művésznőhöz hasonlóan dollárban, vagy euróban kapod a fizetésed. Ilyen esetben érdemes lehet csak a megélhetéshez szükséges összeget átváltani, és a nagyobb, forintban fizetendő kiadásokra euróban félre tenni a pénzt addig, amíg az árfolyam a nekünk kedvező szintet el nem éri. Erről részletesebben ITT olvashatsz.

NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. január 23. vasárnap
Zelma, Rajmund
3. hét
Január 23.
Kaposvár napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Private Investor Day 2022
Mibe fektessünk 2022-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked! Február 24-én online.
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. január 23. 16:07