Kötelező biztosítás: mindent megmutatnak a kalkulátorok?

Pénzcentrum
2009. november 3. 09:34

Az AEGONdirekt.hu összegyűjtötte azokat az akciókat a kötelező biztosító váltással kapcsolatban, amelyeket az internetes ár-összehasonlító kalkulátorok nem, vagy csak részben jelenítenek meg. Ezek az akciók sok esetben még kedvezőbbé tudják tenni a kötelező biztosítás díját, így mindenkinek érdemes ezen akciókat is figyelembe venni.


Az AEGONdirekt.hu direktbiztosítási szolgáltató is két akcióval indult a kötelező kampányban, amelyek önmagukban is igénybe vehetők: havi 1 forintért kínálnak most lakásbiztosítást, valamint az AEGON Magánnyugdíjpénztári be- illetve átlépés esetén egy 5000 forintos kupont is adnak, amivel bármilyen biztosításuk díjára az ügyfél beválthatja a kupont. "Arra készültünk, hogy ügyfeleink elsődlegesen spórolni akarnak. Erről szól a kötelező váltás. Kedvező kötelező díjak mellett a két akciónk összességében akár 35-40 ezer forintos megtakarítást is eredményezhetnek, mivel a kötelező mellé bármelyik akciót illesztve akár 30%-al is olcsóbb lehet a kötelező is" - mondta Marosvölgyi Péter, az AEGONdirekt.hu szakmai vezetője.
Marosvölgyi elmondta, hogy október közepétől mostanáig több, mint három tucat nyereményjátékot és akciót számoltak össze a munkatársak, ezeket egyesével végignézni szinte lehetetlen.

Nyereményjátékok az alkuszoknál a teljesség igénye nélkül

A legtöbb piaci szereplő nyereményjátékkal csábítja leendő ügyfeleit, sőt már november előtt sok ilyen nyereményjáték elérhető volt. A netrisk online alkusz kínálja itt a legnagyobbat, sorsoláson a kampány végeztével 15 millió forint kézpénzt sorsolnak ki. A CLB alkusz ismét tippelős játékot hirdetet, aki jól megtippeli kötelező biztosításának jövő évi díját, és még is köti azt még a tényleges díjak ismerete előtt, annak az alkusz megfizeti a teljes díjat. A biztosítás.hu alkusz egy Mitsubishi Colt gépjárművet sorsol ki ügyfelei között, ezzel ismét visszahozva a kötelező kampányba az autós nyereményt. Az alkuszok ajándékai a szerencsén múlnak, de azért jóval nagyobbak az esélyek, mint a lottón. Érdemes lehet játszani, több helyen ennek nem feltétele a kötelező megkötése.

Garantált ajándékok, díjengedmények, díjkedvezmények

A nyereményjátékok mellett a garantált novemberi ajándékokra inkább érdemes lesz odafigyelni: hiszen például 1-2 havi biztosítási díj vagy kapcsolódó biztosítások ajándékként már egyértelműen a kötelező díját teszik éves szinten vonzóvá, ezeket érdemes lesz megismerni novemberben a biztosítóváltásról való döntés előtt.
A CIB Bank alkusza például minden ügyfelének, aki nála vált kötelezőt 5000 forintot ír jóvá számláján, amennyiben a kötelező díját CIB bankszámláról fizeti meg. Az UNION Biztosító külön erre a célra létrehozott weboldalán 25% kedvezményt kínál a váltóknak, amennyiben teljesen online intézik a váltást. A kedvezmény csak az oldalon érhető el, így más kalkulátorok ezt az akciót nem számolják. A Groupama Garancia Biztosító ingyenes asszisztencia szolgáltatás és közlekedési balesetbiztosítást ad a kötelező biztosítás mellé, míg a Porsche Bank a leggyorsabban szerződést kötő 3 ügyfelének katalógusból választható élményt kínál.


HÁTTÉR-INFORMÁCIÓ:


AEGONdirekt.hu

Az AEGONdirekt.hu az AEGON Magyarország cégcsoport innovatív direktbiztosítási szolgáltatásokat kínáló vállalata. A társaság elsősorban különlegesen kedvező díjú alapszolgáltatásokat, illetve speciális, egyedi igényekre szabott termékeket kínál. Direktbiztosítói jellegéből adódóan központi szolgáltatási felületen keresztül érhető el az Interneten, a nap 24 órájában.

Az AEGONdirekt.hu már indulásakor biztosítások széles körét kínálja: oldalain külön megbízás nélkül, közvetlenül és azonnal megköthető kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás, teljes körű és speciális CASCO-biztosítás, lakás- és életbiztosítás egyaránt. Innovatív piaci megközelítését jelzi az internetes ügyintézés során is bármikor bekapcsolható élő konzultáció, az online kárrendezés lehetősége, illetve az oldalakon rendszerezetten elérhető kármegelőzési tanácsok is.

Az AEGONdirekt.hu oldalain a biztosítási termékeken kívül az AEGON Csoport nyugdíjpénztári és hiteltermékei is elérhetők.

NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2023. október 1. 16:57
Az építkezés csúszása miatt nem tudták még az új mérőlabort teljesen üzembe helyezni, ezért az ezzel...
Bankmonitor  |  2023. október 1. 13:18
Jócskán akadt az elmúlt időszakban bosszankodni való, komoly gazdasági viszontagságok tették próbára...
Kasza Elliott-tal  |  2023. szeptember 30. 18:00
Befejeztem az eladásokat, eladtam mindent, amit akartam. Összességében lefeleztem az osztalék portfó...
Holdblog  |  2023. szeptember 30. 06:35
Minden esély megvan rá, hogy a G7-országok importtilalmat fognak elrendelni Oroszországgal szemben a...
A magyar menzák réméből lesz a jövő igazi szuperétele: disznótáp hozhatja el a forradalmat?

Drasztikusan átalakul a magyar gasztronómia a klímaváltozás miatt: komoly szemléletváltás kell a hazai konyhákban.

Ki nem találod, kiről nevezték el a legtöbb utcát Magyarországon: fotókon a rekorder

Ha egymás mellé tennénk mind a 2800-at, az Atlanti-óceánig is eljuthatnánk; utunk során pedig tökéletesen kirajzolódna egy a magyar társadalomról szóló szubjektív látlelet.

Nem akármibe vágott bele Király Gábor: Guinness-rekordra hajt a magyar kapuslegenda

Már csak 500 nevező kell, hogy magyar Guinness-rekord szülessen októberben! A cél továbbra is, hogy ezren rúgjanak büntetőt az Országos Tizenegyesrúgó Bajnokságon.

Szívszorító: ilyen képeket eddig nagyon kevesen láthattak Budapest szegényeiről

A művészről eddig még nem készült monográfia, ezt a hiányt pótolja az ősszel megjelenő, kétnyelvű (magyar és angol) művészeti album készül.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. október 1. vasárnap
Malvin
39. hét
Október 1.
A zene világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Új Pénzcentrum app
A legfrissebb hírek és árfolyamok
MOST NEM
LETÖLTÖM