OTP Bank: fókuszban az internetes ügyféligények

2009. július 29. 09:17

Új designnal, módosított struktúrával, intelligens oldaltérképpel, megújult keresővel, mobiltelefonra optimalizált, vakok és gyengénlátók számára készült oldalakkal várja az internetes látogatókat az OTP Bank az új honlapján.

Az elektronikus csatornákon is piacvezető legnagyobb magyarországi hitelintézet OTPdirekt szerződéssel rendelkező ügyfeleinek száma tavaly év végén meghaladta az 1,6 milliót, amelyből közel 800 ezren vették igénybe az internet banki szolgáltatást, a honlap látogatók száma havi 3 millió.

Egérgyilkos ajánlatok! Téged mivel kábítanak a bankok?

Az OTP Bank, amely a Privátbankár.hu internetes szavazásán elnyerte a "Közönségdíjas Internetbank 2008" díjat, további fejlesztéseket valósított meg, hogy minél jobban megfeleljen az egyre magasabb szintű internetes ügyfél-elvárásoknak.

A honlap megújításakor a cél olyan felhasználóbarát platform létrehozása volt, amely tartalmi és szerkezeti szempontból is megfelel a legújabb internetes trendeknek és kihasználja az új technikai lehetőségeket. A struktúra átalakítása mellett számos szempont befolyásolta a fejlesztéseket, melyek közül néhány kiemelt fontosságú:

Az intelligens oldaltérkép kereső és gyorsmenü lehetővé teszi a kívánt tartalom minél gyorsabb elérését, hogy a bank weboldalának látogatója a lehető legrövidebb időn belül megtalálja a számára fontos információt. A rendszer már a keresett kifejezés beírásakor megmutatja, hogy más felhasználók milyen, hasonló kifejezésekre kerestek, ráadásul a keresés valamennyi az OTP Csoporthoz kapcsolódó honlapon is megtörténik. További segítséget nyújt, hogy a leggyakrabban keresett kifejezések a láblécben is megjelennek, illetve maga az oldaltérkép is rendelkezik keresővel.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A mobiltelefonokra optimalizált internetes oldalak a mobil internet folyamatosan növekvő népszerűsége miatt kerültek előtérbe, hiszen a hagyományos weblapok többsége csupán korlátozottan használható mobiltelefonnal, részben a képernyő felbontása, részben a használt technikai megoldások miatt. Az OTP Bank internetes mobil weblapja a mobil.otpbank.hu címen érhető el, rövid híreket, devizaárfolyamokat, ATM és térképes fiókkeresőt tartalmaz.

Az OTP Bank a vakok és gyengénlátók számára is elérhetővé tette azokat az előnyöket, amiket az internet jelent. Társadalmilag felelős vállalatként a fejlesztés során a bank kiemelt figyelmet fordított ezen látogatóira, akik a vakbarat.otpbank.hu címen vagy a hagyományos weblap jobb felső sarkában megjelenő "vakbarát" ikonra kattintva ismerhetik meg a bank aktuális híreit, akcióit, valamint legfontosabb lakossági termékeit.

OTP Bank Nyrt. Médiakommunikációs osztály

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 16. csütörtök
Edit
37. hét
Szeptember 16.
Az ózon világnapja
Szeptember 16.
A hangzáskultúra napja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?