12 °C Budapest

OTP Bank: fókuszban az internetes ügyféligények

2009. július 29. 09:17

Új designnal, módosított struktúrával, intelligens oldaltérképpel, megújult keresővel, mobiltelefonra optimalizált, vakok és gyengénlátók számára készült oldalakkal várja az internetes látogatókat az OTP Bank az új honlapján.

Az elektronikus csatornákon is piacvezető legnagyobb magyarországi hitelintézet OTPdirekt szerződéssel rendelkező ügyfeleinek száma tavaly év végén meghaladta az 1,6 milliót, amelyből közel 800 ezren vették igénybe az internet banki szolgáltatást, a honlap látogatók száma havi 3 millió.

Egérgyilkos ajánlatok! Téged mivel kábítanak a bankok?

Az OTP Bank, amely a Privátbankár.hu internetes szavazásán elnyerte a "Közönségdíjas Internetbank 2008" díjat, további fejlesztéseket valósított meg, hogy minél jobban megfeleljen az egyre magasabb szintű internetes ügyfél-elvárásoknak.

A honlap megújításakor a cél olyan felhasználóbarát platform létrehozása volt, amely tartalmi és szerkezeti szempontból is megfelel a legújabb internetes trendeknek és kihasználja az új technikai lehetőségeket. A struktúra átalakítása mellett számos szempont befolyásolta a fejlesztéseket, melyek közül néhány kiemelt fontosságú:

Az intelligens oldaltérkép kereső és gyorsmenü lehetővé teszi a kívánt tartalom minél gyorsabb elérését, hogy a bank weboldalának látogatója a lehető legrövidebb időn belül megtalálja a számára fontos információt. A rendszer már a keresett kifejezés beírásakor megmutatja, hogy más felhasználók milyen, hasonló kifejezésekre kerestek, ráadásul a keresés valamennyi az OTP Csoporthoz kapcsolódó honlapon is megtörténik. További segítséget nyújt, hogy a leggyakrabban keresett kifejezések a láblécben is megjelennek, illetve maga az oldaltérkép is rendelkezik keresővel.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A mobiltelefonokra optimalizált internetes oldalak a mobil internet folyamatosan növekvő népszerűsége miatt kerültek előtérbe, hiszen a hagyományos weblapok többsége csupán korlátozottan használható mobiltelefonnal, részben a képernyő felbontása, részben a használt technikai megoldások miatt. Az OTP Bank internetes mobil weblapja a mobil.otpbank.hu címen érhető el, rövid híreket, devizaárfolyamokat, ATM és térképes fiókkeresőt tartalmaz.

Az OTP Bank a vakok és gyengénlátók számára is elérhetővé tette azokat az előnyöket, amiket az internet jelent. Társadalmilag felelős vállalatként a fejlesztés során a bank kiemelt figyelmet fordított ezen látogatóira, akik a vakbarat.otpbank.hu címen vagy a hagyományos weblap jobb felső sarkában megjelenő "vakbarát" ikonra kattintva ismerhetik meg a bank aktuális híreit, akcióit, valamint legfontosabb lakossági termékeit.

OTP Bank Nyrt. Médiakommunikációs osztály

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. február 23. 12:27
Február 26-án, hétfő este indul a Spíler TV új szórakoztató jellegű sport talk-showja, a Spíler Stad...
Kiszámoló  |  2024. február 23. 12:16
A balsors néha már belesodort a Telekom ügyfélszolgálatának Vandának csúfolt szivatógépének karmai k...
Bankmonitor  |  2024. február 23. 07:57
Közeleg a tavasz, a lakásfelújítások, kisebb javítások ideje. De vajon érdemes kivárni a munkálatok...
Holdblog  |  2024. február 23. 06:51
Az ópiátjárvány kitöréséhez és elszabadulásához akarva-akaratlanul a gyógyszeripar és az egészségügy...
Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Óriásit húzott a magyar Kickstarter: ilyen lehetőség kevés alkalommal lesz 2024-ben, most bárki élhet vele

Ahogy Jeff Bezos, az Amazon alapítója híres mondása is szól: "A márkád az, amit az emberek mondanak rólad, amikor nem vagy ott.”

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. február 23. péntek
Alfréd
8. hét
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem