OTP Bank: fókuszban az internetes ügyféligények

2009. július 29. 09:17

Új designnal, módosított struktúrával, intelligens oldaltérképpel, megújult keresővel, mobiltelefonra optimalizált, vakok és gyengénlátók számára készült oldalakkal várja az internetes látogatókat az OTP Bank az új honlapján.

Az elektronikus csatornákon is piacvezető legnagyobb magyarországi hitelintézet OTPdirekt szerződéssel rendelkező ügyfeleinek száma tavaly év végén meghaladta az 1,6 milliót, amelyből közel 800 ezren vették igénybe az internet banki szolgáltatást, a honlap látogatók száma havi 3 millió.

Egérgyilkos ajánlatok! Téged mivel kábítanak a bankok?

Az OTP Bank, amely a Privátbankár.hu internetes szavazásán elnyerte a "Közönségdíjas Internetbank 2008" díjat, további fejlesztéseket valósított meg, hogy minél jobban megfeleljen az egyre magasabb szintű internetes ügyfél-elvárásoknak.

A honlap megújításakor a cél olyan felhasználóbarát platform létrehozása volt, amely tartalmi és szerkezeti szempontból is megfelel a legújabb internetes trendeknek és kihasználja az új technikai lehetőségeket. A struktúra átalakítása mellett számos szempont befolyásolta a fejlesztéseket, melyek közül néhány kiemelt fontosságú:

Az intelligens oldaltérkép kereső és gyorsmenü lehetővé teszi a kívánt tartalom minél gyorsabb elérését, hogy a bank weboldalának látogatója a lehető legrövidebb időn belül megtalálja a számára fontos információt. A rendszer már a keresett kifejezés beírásakor megmutatja, hogy más felhasználók milyen, hasonló kifejezésekre kerestek, ráadásul a keresés valamennyi az OTP Csoporthoz kapcsolódó honlapon is megtörténik. További segítséget nyújt, hogy a leggyakrabban keresett kifejezések a láblécben is megjelennek, illetve maga az oldaltérkép is rendelkezik keresővel.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A mobiltelefonokra optimalizált internetes oldalak a mobil internet folyamatosan növekvő népszerűsége miatt kerültek előtérbe, hiszen a hagyományos weblapok többsége csupán korlátozottan használható mobiltelefonnal, részben a képernyő felbontása, részben a használt technikai megoldások miatt. Az OTP Bank internetes mobil weblapja a mobil.otpbank.hu címen érhető el, rövid híreket, devizaárfolyamokat, ATM és térképes fiókkeresőt tartalmaz.

Az OTP Bank a vakok és gyengénlátók számára is elérhetővé tette azokat az előnyöket, amiket az internet jelent. Társadalmilag felelős vállalatként a fejlesztés során a bank kiemelt figyelmet fordított ezen látogatóira, akik a vakbarat.otpbank.hu címen vagy a hagyományos weblap jobb felső sarkában megjelenő "vakbarát" ikonra kattintva ismerhetik meg a bank aktuális híreit, akcióit, valamint legfontosabb lakossági termékeit.

OTP Bank Nyrt. Médiakommunikációs osztály

NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
Kiszámoló  |  2022. október 5. 20:30
Éppen gondolkodtam, hogy lassan kellene a gyerekeknek saját bankkártya és alkalmazás hozzá, csak hog...
Kasza Elliott-tal  |  2022. október 5. 19:27
Ha érdekel az osztalékalapú befektetés, olvasgatod itt a blogon az elemzéseimet, velem együtt k...
MEDIA1  |  2022. október 5. 19:14
A nemrég a DIGI-t és az Antenna Hungáriát is felvásárló 4iG lesz a Honeycomb, Szalay-Bobrovniczky Kr...
Bankmonitor  |  2022. október 5. 15:07
A babaváró hitel önmagában is egy igen kedvez konstrukció, hiszen a kölcsönhöz kamatmentesség és tar...
Több ezer magyar szülő rontja el így a gyerekét: vigyázz, nehogy elkövesd ezt a hibát

Mi, magyarok nem vagyunk a toppon, ha pénzügyi tudatosságról van szó, pedig fontos lenne, hogy jó példával járjunk gyermekeink előtt is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 6. csütörtök
Brúnó, Renáta
40. hét
Október 6.
A mosoly világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Pénzügyeink 5, 10 vagy 20 év múlva? Új konferencia ad teljes képet.
EZT OLVASTAD MÁR?