Társasházakra utazik a CIB!

Pénzcentrum
2008. december 10. 12:20

A CIB Bank 2008. december 8-án három új számlatípussal jelent meg a piacon. A non-profit tevékenységet folytató szervezetek a működésükhöz illeszkedő két új számlacsomag - a CIB Non-profit Classic és a CIB Non-profit Plusz Számla - közül választhatnak, míg a társasházak és a lakásszövetkezetek a CIB Társasházi Számlát vehetik igénybe.

A CIB Non-profit számlákat közhasznú társaságok, egyesületek, kamarák, alapítványok, és egyházak választhatják. A CIB Non-profit Classic Számlát elsősorban a kevés tranzakciót végző, adománygyűjtő, míg a CIB Non-profit Plusz Számlát a sok havi tranzakciót kezdeményező, tevékenységüket jellemzően a meglévő vagyonuk kamataiból fedező közhasznú szervezetek számára alakította ki a bank. A CIB Társasházi Számlát társasházak, illetve lakásszövetkezetek részére ajánlja a hitelintézet, annak érdekében, hogy pénzügyeiket testhezállóbb feltételek mellett intézhessék.

Mindhárom számlaterméket magas látra szóló kamat, alacsony számlavezetési díj és ingyenes forint-, illetve deviza-befizetési és -jóváírási megbízások, rugalmas elektronikus szolgáltatások és befektetési lehetőségek jellemzik. A CIB Non-profit Számlákhoz ezen kívül az első évben - az esetleges készpénzes tranzakciók megkönnyítésére - CIB Kompakt Kártya is kapcsolódik, amelynek első éves díját elengedi a bank. A három új számlatípusról honlapunkon és bankfiókjainkban is részletes információ található: http://www.cib.hu/services/nonprofit/index

A CIB elkötelezett a felelős és fenntartható működés folytatása mellett, amely nem lenne lehetséges érintettjei igényeinek figyelembevétele nélkül. Új számlatípusait is ezen értékek mentén alakította ki. A hitelintézet társadalmi felelősségvállalási programjának kiemelt részét képezi a civil társadalommal és a helyi közösségekkel való együttműködés. A civil szféra támogatásának - a bank elsődleges profilja alapján - a termékfejlesztésben is testet kell öltenie: pénzügyi szolgáltatóként, új termékek kialakításával a bank aktívan hozzá kíván járulni közösségi kezdeményezések és célok megvalósulásához.

A CIB mindazon kezdeményezéséről és teljesítményéről, amelyet a társadalmi fenntarthatóság érdekében az elmúlt években tett, a honlapján (www.cib.hu) is megtalálható Fenntarthatósági jelentéseiben részletesen beszámol.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. február 23. 19:42
Előkerült egy videó, amelyben Varga Zs. András, a Kúria elnöke két évvel ezelőtt személyesen is rekl...
Holdblog  |  2024. február 23. 19:01
HOLD After Hours. Horváth Ágnessel, a Mol vezető közgazdászával vitatkoztunk olajról, UTE-ról, Molró...
Bankmonitor  |  2024. február 23. 15:14
Ma már szinte mindenki tudja, hogy léteznek akár teljesen ingyenes bankszámlák is, a költségtényező...
ChikansPlanet  |  2024. február 23. 13:42
A kakaóbab termőterületeinek csökkenése egy olyan probléma, amelyről sokat hallani manapság. A körny...
Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Óriásit húzott a magyar Kickstarter: ilyen lehetőség kevés alkalommal lesz 2024-ben, most bárki élhet vele

Ahogy Jeff Bezos, az Amazon alapítója híres mondása is szól: "A márkád az, amit az emberek mondanak rólad, amikor nem vagy ott.”

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. február 23. péntek
Alfréd
8. hét
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem