3 °C Budapest

Társasházakra utazik a CIB!

Pénzcentrum
2008. december 10. 12:20

A CIB Bank 2008. december 8-án három új számlatípussal jelent meg a piacon. A non-profit tevékenységet folytató szervezetek a működésükhöz illeszkedő két új számlacsomag - a CIB Non-profit Classic és a CIB Non-profit Plusz Számla - közül választhatnak, míg a társasházak és a lakásszövetkezetek a CIB Társasházi Számlát vehetik igénybe.

A CIB Non-profit számlákat közhasznú társaságok, egyesületek, kamarák, alapítványok, és egyházak választhatják. A CIB Non-profit Classic Számlát elsősorban a kevés tranzakciót végző, adománygyűjtő, míg a CIB Non-profit Plusz Számlát a sok havi tranzakciót kezdeményező, tevékenységüket jellemzően a meglévő vagyonuk kamataiból fedező közhasznú szervezetek számára alakította ki a bank. A CIB Társasházi Számlát társasházak, illetve lakásszövetkezetek részére ajánlja a hitelintézet, annak érdekében, hogy pénzügyeiket testhezállóbb feltételek mellett intézhessék.

Mindhárom számlaterméket magas látra szóló kamat, alacsony számlavezetési díj és ingyenes forint-, illetve deviza-befizetési és -jóváírási megbízások, rugalmas elektronikus szolgáltatások és befektetési lehetőségek jellemzik. A CIB Non-profit Számlákhoz ezen kívül az első évben - az esetleges készpénzes tranzakciók megkönnyítésére - CIB Kompakt Kártya is kapcsolódik, amelynek első éves díját elengedi a bank. A három új számlatípusról honlapunkon és bankfiókjainkban is részletes információ található: http://www.cib.hu/services/nonprofit/index

A CIB elkötelezett a felelős és fenntartható működés folytatása mellett, amely nem lenne lehetséges érintettjei igényeinek figyelembevétele nélkül. Új számlatípusait is ezen értékek mentén alakította ki. A hitelintézet társadalmi felelősségvállalási programjának kiemelt részét képezi a civil társadalommal és a helyi közösségekkel való együttműködés. A civil szféra támogatásának - a bank elsődleges profilja alapján - a termékfejlesztésben is testet kell öltenie: pénzügyi szolgáltatóként, új termékek kialakításával a bank aktívan hozzá kíván járulni közösségi kezdeményezések és célok megvalósulásához.

A CIB mindazon kezdeményezéséről és teljesítményéről, amelyet a társadalmi fenntarthatóság érdekében az elmúlt években tett, a honlapján (www.cib.hu) is megtalálható Fenntarthatósági jelentéseiben részletesen beszámol.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2023. március 29. 21:48
Idén is átadták a Televíziós Újságírók Díját. Az elismeréseket nem sokkal cikkünk élesítése előtt, s...
Bankmonitor  |  2023. március 29. 14:25
Megtakarítási szakértőnk most bemutatja, milyen tényezők okozzák a pénzügyi döntéseink halogatását,...
Holdblog  |  2023. március 29. 13:05
Biztosítás. Évtizedekkel korábban, ha gyermeki énem meghallotta ezt a szót, bizony komoly fejtörést...
MNB Intézet  |  2023. március 28. 10:16
Az alacsony mobilitás konzerválja a társadalmi egyenlőtlenségeket. A jómódúaknak elvileg nem áll köz...
Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 30. csütörtök
Zalán
13. hét
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. március 29. 20:57