Afrikai út, havi 150 ezer, egymilliós nyeremény: ügyfélcsalogató módszerek

Pénzcentrum
2006. szeptember 27. 08:45

Alaposan megszaporodtak a pályakezdőknek és a végzős egyetemistáknak szóló akciók a hazai nyugdíjpénztáraknál, hiszen új belépőkre leginkább ezek meggyőzésével találhatnak - írja a Világgazdaság.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A hazai nyugdíjpénztár-piaci szereplők többsége nyereményjátékok és különféle akciók meghirdetésével próbálnak új tagokra szert tenni.


A legnagyobb hazai kassza, az OTP Magánnyugdíjpénztár Irány Afrika névvel indította el nyereményakcióját: ennek keretén belül a pénztár az október végéig újonnan csatlakozók között sorsol ki ajándék utazást.

Ugyancsak nyereményjátékkal hívja fel a pályakezdők figyelmét az MKB; itt a szerencsés kasszatag egy éven keresztül havi 150 ezer forintot kap kézhez. Az ING pénztára pedig több mint egymillió forint értékben rendez sorsolást az október végéig belépő tagok között.

A pénztárakra jellemző, hogy az akciókat hiteltermékeikre vonatkozó kedvezményekkel kötik össze. Az OTP pénztárának tagjai például a mindenkori kamattól függetlenül 1,5 százalékos kamatkedvezménnyel vehetik igénybe a bank folyószámlahitelét. Az MKB a november közepéig igényelt Visa hitelkártya első évre eső díját - ötezer forint - engedi el abban az esetben, ha az igénylő július 5. és október 31. között lép be a nyugdíjpénztárába.

ELINDULT A TURMIX, A PÉNZCENTRUM HETI HÍRLEVELE!

Ha a napi hírzaj nélkül szeretnéd olvasni a Pénzcentrum legjobb anyagait, IRATKOZZ FEL HETI HÍRVELEÜNKRE, A TURMIXRA. A legizgalmasabb sztorijaink, heti egyszer, egyenesen a postaládádba.

Kedvezményes folyószámla megnyitását kínálja a Budapest Bank pályakezdőknek szóló számlacsomagja. Emellett a Budapest Magánnyugdíjpénztárba vagy a Budapest Önkéntes Nyugdíjpénztárba belépő új tagok 5 ezer forint értékű könyvvásárlási utalványt kapnak ajándékba, a mindkettőbe történő belépés esetén pedig 10 ezer forintra nő az utalvány értéke.

Az Aegon az év végéig a kaszszához csatlakozó első tízezer egyetemistát 3 ezer forintos ajándékutalványban részesíti, amelyet sporteszközök vásárlására használhatnak fel. Egészen egyedi kedvezményekkel állt elő az Aranykor: a pénztár ugyanis online mobilfeltöltést kínál az új belépőknek; ennek értéke 3000, illetve 3600 forint lehet mobilszolgáltatótól függően, ezen túlmenően a kassza tagjai a CIB Bank több szolgáltatását - deviza-lakáshitel, gyorskölcsön, Aranykor hitelkártya - is kedvezményesen vehetik igénybe.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 7. kedd
Ambrus
49. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?