24 °C Budapest

Afrikai út, havi 150 ezer, egymilliós nyeremény: ügyfélcsalogató módszerek

Pénzcentrum
2006. szeptember 27. 08:45

Alaposan megszaporodtak a pályakezdőknek és a végzős egyetemistáknak szóló akciók a hazai nyugdíjpénztáraknál, hiszen új belépőkre leginkább ezek meggyőzésével találhatnak - írja a Világgazdaság.

A hazai nyugdíjpénztár-piaci szereplők többsége nyereményjátékok és különféle akciók meghirdetésével próbálnak új tagokra szert tenni.


A legnagyobb hazai kassza, az OTP Magánnyugdíjpénztár Irány Afrika névvel indította el nyereményakcióját: ennek keretén belül a pénztár az október végéig újonnan csatlakozók között sorsol ki ajándék utazást.

Ugyancsak nyereményjátékkal hívja fel a pályakezdők figyelmét az MKB; itt a szerencsés kasszatag egy éven keresztül havi 150 ezer forintot kap kézhez. Az ING pénztára pedig több mint egymillió forint értékben rendez sorsolást az október végéig belépő tagok között.

A pénztárakra jellemző, hogy az akciókat hiteltermékeikre vonatkozó kedvezményekkel kötik össze. Az OTP pénztárának tagjai például a mindenkori kamattól függetlenül 1,5 százalékos kamatkedvezménnyel vehetik igénybe a bank folyószámlahitelét. Az MKB a november közepéig igényelt Visa hitelkártya első évre eső díját - ötezer forint - engedi el abban az esetben, ha az igénylő július 5. és október 31. között lép be a nyugdíjpénztárába.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 23 029 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől az MBH Bank 23 274 forintos törlesztőt (THM 14,56%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Kedvezményes folyószámla megnyitását kínálja a Budapest Bank pályakezdőknek szóló számlacsomagja. Emellett a Budapest Magánnyugdíjpénztárba vagy a Budapest Önkéntes Nyugdíjpénztárba belépő új tagok 5 ezer forint értékű könyvvásárlási utalványt kapnak ajándékba, a mindkettőbe történő belépés esetén pedig 10 ezer forintra nő az utalvány értéke.

Az Aegon az év végéig a kaszszához csatlakozó első tízezer egyetemistát 3 ezer forintos ajándékutalványban részesíti, amelyet sporteszközök vásárlására használhatnak fel. Egészen egyedi kedvezményekkel állt elő az Aranykor: a pénztár ugyanis online mobilfeltöltést kínál az új belépőknek; ennek értéke 3000, illetve 3600 forint lehet mobilszolgáltatótól függően, ezen túlmenően a kassza tagjai a CIB Bank több szolgáltatását - deviza-lakáshitel, gyorskölcsön, Aranykor hitelkártya - is kedvezményesen vehetik igénybe.

PC BLOGGER & PODCASTER
Holdblog  |  2023. május 28. 07:01
Az Eurostat ábrája azt mutatja, hogy az uniós tagállamokban az összes online szállásfoglalás hány sz...
Összkép  |  2023. május 26. 23:41
Kolozsvár Európa egyik leggyorsabban fejlődő városa, 2026-ra készül el a város metrójának első szaka...
Kasza Elliott-tal  |  2023. május 26. 19:46
Tegnap a részvény-visszavásárlási aukción eladtam az összes Telekom részvényemet. 2017-ben vettem az...
Súlyos: az 1-3 éves gyerekek negyedének vannak félelmei különböző ételektől

Beszámolók szerint az 1-3 éves korosztály 25%-a - tehát minden negyedik gyermek - elutasít valamilyen ételt, és sokuknál óvodás, általános iskolás korban is fennáll még a probléma.

Megdőlt a 120 milliós közösségi finanszírozási rekord – itt az EU-s pénzek utódja? (x)

Az egyre népszerűbb finanszírozási forma itthon is gyorsan terjed, egyre többen ismerik és használják.

Balogh Petya: Önmagunkkal versenyzünk, és van hova fejlődni (x)

Bár sokat fejlődött az utóbbi években a hazai startup ökoszisztéma, még egy nagyságrenddel, szinte minden fontos mutatóban le van maradva a régiós élvonaltól.

Szemet vetett erre a szektorra Balogh Petya: 50 ezerért még te is a cégtársa lehetsz

A 120 fős tulajdonosi közösség mellé most Balogh Petya cége is beszállt a Brancs közösségi finanszírozási platformba.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. május 28. vasárnap
Emil, Csanád
21. hét
Május 28.
Hősök napja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Portfolio Balaton Business Forum 2023
Együtt a régió szereplői
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. május 27. 19:17