1 °C Budapest

Jól hoztak az alkuszok

Pénzcentrum
2006. április 10. 16:24

A biztosítási piacnak évről évre egyre meghatározóbb szereplői az alkuszok, az általuk közvetített szerződések darabszáma és állománydíja folyamatosan nő. A Generali-Providencia Zrt.-vel kapcsolatban álló több, mint 340 aktív alkusz és többes ügynök által közvetített szerződések állománydíj-változása 2005-ben meghaladta a 2 milliárd forintot. Ezzel a teljesítménnyel a Generali alkuszi közvetítésű állománya a teljes állományon belül jelentős részt képviselt 2005. végén. Különösen érvényes ez a gépjármű-biztosításokra.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erdei László, a Generali ügyvezető igazgatója az együttműködés sikerét termékeik minőségén túl az alkusztámogató rendszerük folyamatos fejlesztésével magyarázza. Az alkuszok számára speciális együttműködési kereteket alakítottak ki: támogatói hálózatot hoztak létre, egy internetes portált működtetnek Generali PartnerPortál néven, és számos ösztönző akciót is indítanak évről-évre. Az idén meghirdetett Partner PC programjával a Generali az online és elektronikus kapcsolattartásra helyezte a hangsúlyt, megkönnyítendő a hozzáférést az alkuszok számára kifejlesztett programokhoz.
A Generali erőfeszítéseit a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége is elismerte: 2005-ben az FBAMSZ szolgáltatás-minőségi versenyében, vagyonbiztosítás kategóriában a Generali immár harmadszor - és ezzel végleg - elnyerte a Szövetség vándorkupáját. Ezenkívül a gépjármű-biztosítás kategóriában is újra az első helyen végzett, illetve megőrizte második helyét az életbiztosítási kategóriában.
Ugyanakkor a Generali-Providencia Zrt. is minden évben díjazza azokat az alkuszcégeket, melyek a gépjármű-biztosítás, személy- és vagyonbiztosítás területein a legeredményesebben teljesítettek, valamint a közvetítői munka minőségében a legjobbat nyújtották. Az "Év Alkusza" díj mai átadóünnepségén a Generali részéről Erdei László nyújtotta át az elismeréseket.

Az "Év Alkusza" fődíjat - és vele egy VIP meghívást a Generali Open férfi teniszviadalra, az ausztriai Kitzbühelbe, két fő részére - a legnagyobb növekedést elérő biztosítási bróker, a DaimlerChrysler Services Kft. kapta. A Generali személy-, vagyon-, és gépjármű-biztosítási termékek esetében 28 további partner 2005. évi teljesítményét ismerte el.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 3. péntek
Ferenc, Olívia
48. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG