6 °C Budapest

Elképesztő, mennyit keres Palvin Barbi, Mihalik Enikő a modellkedéssel

2017. augusztus 4. 17:00

Nem csak gyönyörűek, de elképesztően gazdagok is a világhírű magyar modell lányok. Mihalik Enikő, Palvin Barbara és Axente Vanessa együtt már súlyos milliárdokat modellkedett össze.

Mihalik Enikőt még 15 éves korában fedezték fel egy plázban. Miután bekerült a modellszakmába, majd több versenyt is megnyert, akkor figyeltek fel rá a nagy márkák, mint például a Gucci. A 30 éves Enikő azonban már a jövőjére is gondol, év elején indította el első ruhakollekcióját és elmondása szerint ebben látja a folytatást - írja a Best magazin.

Palvin Barbara alig 13 évesen kapta meg az első felkérését, 2008-ban pedig már az ELLE magazin nagyobb divatanyagában is szerepelt. A most 24 éves modell a Forbes magazin információ szerint 2015 és 2016 júniusa között 4 millió dollárt, vagyis több, mint egymilliárd forintot keresett a szerződéseivel.

A 21 éves Axente Vanessa az egyik legkeresettebb magyar modell Zalaegerszegen született, de már New Yorkban él. Vanessa elmondása szerint az eddigi keresete a pénzt okosan befektető édesapjának köszönhetően már átlépte az egymilliárd forintot.

Hogyan érdemes befektetni ennyi pénzt?

Persze sokan nem bánnánk, ha nekünk is több milliárd forint lenne a számlánkon, a sok pénz azonban nagy fellelőséggel is jár. Akárcsak Axenta Vanessa teszi, az ilyen helyzetekben (például egy nagyobb lottónyeremény után) érdemes kikérni a szakemberek tanácsát.

Egy jól összerakott befektetési portfolióban például rövid- és hosszútávú megtakarítások egyaránt megtalálhatók. És rendszerint alacsony és magas kockázatú termékek is vannak egy-egy befektetési portfólióban.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Azonban nemcsak banki termékeket szoktak beletenni egy jól összerakott portfólióba. Ezek közül leginkább az ingatlan a jellemző, ami lehet lakás, ház, társasház, vagy akár irodaház is. Emellett a fizikai aranyat is szertik a befektetők, ennek ugyan mozoghat az árfolyama, azonban a teljes elértéktelenedése szinte teljesen kizárható.

Persze vannak kevésbé tipikus megtakarítási formák is, az igazán gazdagok ezeket is előszeretettel tudják megtakarítási portfóliójukban. A műtárgyak, művészeti alkotások (szobrok, festmények) mellett a különleges italok és a különleges autók is jó alternatívát alkothatnak, amelyek ára akár sokszorosára is felszökhet évek, évtizedek alatt.

Címlapkép forrása: MTI/EPA/Sebastien Nogier

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
hrdoktor  |  2024.04.18 06:25
Hazánkban körülbelül 3,5 millió ember küzd visszérbetegséggel, ami kezeletlenül lábszárfekélyhez, ak...
coachco  |  2024.04.16 16:42
Nekem a csend! A csendre való vágyakozás maga! [...] Bővebben!
perfekt  |  2024.04.10 14:41
Az utazási költségtérítési támogatásról a Kötelező egészségbiztosítás ellátásairól szóló 1997. évi L...
laskainelli  |  2024.03.26 12:00
A házasság egy olyan szövetséget jelentene, amelynek mélysége biztonságot és figyelmet biztosít a fe...
vezetoi-coaching  |  2024.02.12 22:30
Gondoltam, ezt elmesélem már. Gyakorlatilag kétszer megnéztem…:-))) Életemben először... Ki tudja, a...
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 20. szombat
Tivadar
16. hét
Április 20.
Cirkuszok világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem