15 °C Budapest
Súlyos részletek derültek ki Ördög Nóra karrierjéről

Súlyos részletek derültek ki Ördög Nóra karrierjéről

2016. április 14. 16:51

Ördög Nóri manapság reggeltől estig dolgozik, és szinte alig alszik a sok tennivaló miatt. A műsorvezető azt mondja nincsen a végkimerülés határán, és igyekszik fenntartani az egyensúlyt. Erre pedig manapság kevesen figyelnek, pedig a munka-magánélet egyensúlyának megszűnése komoly gondokat okozhat.

Ördög Nóra manapság az egyik legfoglalkoztatottabb televíziós, a hamarosan adásba kerülő műsorának felvételei miatt pedig most komoly súly nehezedik rá a munkahelyén, ugyanis jelenleg reggeltől estig dolgozik szinte megállás nélkül.

A műsorvezető a hot! magazinnak mesélte el, hogy vannak laza időszakok is, de a műsorkészítés időszaka bizony emberpróbáló.

Nem szoktam panaszkodni, de mostanában tényleg érzem, hogy elfáradtam. Szerencsére tudok aludni, tudom, hogy mennyi a minimális alvásigényem, amivel még el tudok "ketyegni". Ha öt órát alszom, az szuper, de például tegnap is csak hármat sikerült.

- mesélte Nóri a lapnak.

Nóri tudja, nem szerencsés, ha kizsigereli a szervezetét, de igyekszik tartani az egyensúlyt. Elmondása szerint pedig nincsen a végkimerülés határán, hiszen őt a munka élteti.

Veszélyes is lehet, ha túl sokat dogozunk

Ördög Nóra nagyon jól teszi, hogy igyekszik megtartani a egyensúlyt a munka és a magánélet között, ugyanis a megfelelő egyensúly felborulása komoly negatív stressz forrást jelent, ez pedig életünk mindkét területére nagy hatással van.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

A munka-magánélet egyensúlyának megszűnése nagyobb leterheltséget okoz, és az időbeosztás felborulásához, valamint viselkedésbeli változás miatti konfliktusokhoz is vezethet a családban és a munkahelyen egyaránt. Ezek a konfliktusok alapvető kihatással vannak a családi és társas életre, valamint a munkahelyi teljesítőképességre, ezért az egyénnek és a munkáltatónak egyaránt érdeke a munka és szabadidő egyensúlyának fenntartása.

Sokan a szabadidejükben is dolgoznak...

Az elmúlt két évtizedben pedig radikális változás ment végbe a munkaerő piacon. A hagyományos egykeresős családmodellt felváltotta a kétkeresős, az egyedülállók aránya egyre pedig egyre magasabb. Egy korábbi, az európai munkakörülményeket vizsgáló felmérés szerint

a több mint heti 48 órában dolgozó európai munkavállalók 20 százaléka, míg a 40-47 órát dolgozók 18 százaléka végez a szabadidejében is hetente legalább egyszer munkát.

A munkavállalók mintegy ötöde azt állítja, hogy életében nincs egyensúlyban a munka és a magánélet, ez legnagyobb arányban a gyermekes, 35-49 év közötti férfiak számára okoz problémát. A nők közül a 35 év alatti és a 35-49 éves korosztály 17 százaléka állította, hogy a munkával töltött órák számát túlsúlyban érzi a családdal vagy társas kapcsolatokkal töltött idővel szemben.

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
hrdoktor  |  2021.05.17 06:50
Kevésbé közismert, hogy az alváshiány hozzájárul a kóros súlytöbblet kialakulásához. [...] Bővebb...
legacykft  |  2021.05.14 18:55
Az utóbbi években nagyon keresetté és trendivé vált Agile Coach-nak lenni. Az álláshirdetések tele v...
hrbonbon  |  2021.05.14 18:06
Article written by Zineb Krafess, Researcher AIMS International  Morocco In 2020, recruitment has...
perfekt  |  2021.05.13 10:30
A veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló, többször módosítot...
vezetoi-coaching  |  2021.05.12 15:36
Duolingo „használati utasítás” (blogokból szedtem össze, de alapvetően a saját gyakorlati tapasztala...
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?