24 °C Budapest
Súlyos részletek derültek ki Ördög Nóra karrierjéről

Súlyos részletek derültek ki Ördög Nóra karrierjéről

2016. április 14. 16:51

Ördög Nóri manapság reggeltől estig dolgozik, és szinte alig alszik a sok tennivaló miatt. A műsorvezető azt mondja nincsen a végkimerülés határán, és igyekszik fenntartani az egyensúlyt. Erre pedig manapság kevesen figyelnek, pedig a munka-magánélet egyensúlyának megszűnése komoly gondokat okozhat.

Ördög Nóra manapság az egyik legfoglalkoztatottabb televíziós, a hamarosan adásba kerülő műsorának felvételei miatt pedig most komoly súly nehezedik rá a munkahelyén, ugyanis jelenleg reggeltől estig dolgozik szinte megállás nélkül.

A műsorvezető a hot! magazinnak mesélte el, hogy vannak laza időszakok is, de a műsorkészítés időszaka bizony emberpróbáló.

Nem szoktam panaszkodni, de mostanában tényleg érzem, hogy elfáradtam. Szerencsére tudok aludni, tudom, hogy mennyi a minimális alvásigényem, amivel még el tudok "ketyegni". Ha öt órát alszom, az szuper, de például tegnap is csak hármat sikerült.

- mesélte Nóri a lapnak.

Nóri tudja, nem szerencsés, ha kizsigereli a szervezetét, de igyekszik tartani az egyensúlyt. Elmondása szerint pedig nincsen a végkimerülés határán, hiszen őt a munka élteti.

Veszélyes is lehet, ha túl sokat dogozunk

Ördög Nóra nagyon jól teszi, hogy igyekszik megtartani a egyensúlyt a munka és a magánélet között, ugyanis a megfelelő egyensúly felborulása komoly negatív stressz forrást jelent, ez pedig életünk mindkét területére nagy hatással van.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A munka-magánélet egyensúlyának megszűnése nagyobb leterheltséget okoz, és az időbeosztás felborulásához, valamint viselkedésbeli változás miatti konfliktusokhoz is vezethet a családban és a munkahelyen egyaránt. Ezek a konfliktusok alapvető kihatással vannak a családi és társas életre, valamint a munkahelyi teljesítőképességre, ezért az egyénnek és a munkáltatónak egyaránt érdeke a munka és szabadidő egyensúlyának fenntartása.

Sokan a szabadidejükben is dolgoznak...

Az elmúlt két évtizedben pedig radikális változás ment végbe a munkaerő piacon. A hagyományos egykeresős családmodellt felváltotta a kétkeresős, az egyedülállók aránya egyre pedig egyre magasabb. Egy korábbi, az európai munkakörülményeket vizsgáló felmérés szerint

a több mint heti 48 órában dolgozó európai munkavállalók 20 százaléka, míg a 40-47 órát dolgozók 18 százaléka végez a szabadidejében is hetente legalább egyszer munkát.

A munkavállalók mintegy ötöde azt állítja, hogy életében nincs egyensúlyban a munka és a magánélet, ez legnagyobb arányban a gyermekes, 35-49 év közötti férfiak számára okoz problémát. A nők közül a 35 év alatti és a 35-49 éves korosztály 17 százaléka állította, hogy a munkával töltött órák számát túlsúlyban érzi a családdal vagy társas kapcsolatokkal töltött idővel szemben.

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
vezetoi-coaching  |  2022.08.17 11:35
Utóirat előiratként. Ezt a postot eredetileg a Linkedin-re írtam közvetlenül. Idementem az örökkéva...
laskainelli  |  2022.08.16 21:28
A párkapcsolatban (mint minden emberi kapcsolatban) a távolodás természetes jelenség. A problémát ak...
coachco  |  2022.08.15 15:19
Amikor 1986-ban a diplomamunkámat egy olasz témából írtam, még fogalmam sem volt róla, milyen csodál...
perfekt  |  2022.08.15 08:41
A 34/2021 ITM rendelet értelmében a jövőben csak azok a szakemberek végezhetnek égéstermék-elvezető...
hrdoktor  |  2022.08.15 04:15
A várandósság miatt megnehezülhet a nők számára a munkahelyi helytállás. Milyen jogaik vannak, hogya...
Semmit nem ér csak az ötlet: sok magyar így rontja el az esélyeit arra, hogy a saját főnöke lehessen

Sokakat vonz az, hogy a saját főnöke legyen, ráadásul többen éreztük már úgy, hogy olyan ötlettel rukkoltunk elő, ami tényleg felpörgetné a piacot.

Alapvető hibákon úszik el a magyarok pénze: erre figyelj, ha nem akarsz legatyásodni

A mostani gazdasági helyzetbe szinte bármit megtennénk, hogy spóroljunk, azonban sokan tapasztalhatják azt, hogy hiába igyekeznek, még így is elfolyik a pénz a bankszámlájukról.

Ilyet még nem láttál: így adnák ki a magyar gyerekek kedvenc könyvét újra

Közösségi finanszírozással adnák ki újra a 2012-es év gyerekkönyvét, a Dobozvárost.

Sok magyar nem is tud erről az egyszerű trükkről: milliókat bukhatnak, ha nem figyelnek oda

A vállalkozásunk sikere rengeteg dolgon múlhat, nem elég az ötlet, bizony kemény munkát kell fektetni a sikerbe.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 18. csütörtök
Ilona
33. hét
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Októberben jön a magyar pénzügyi szakma nagy találkozója.
Energy Investment Forum 2022 - A MEKH szakmai támogatásával
Válság kontra klímacélok? Lesz miről beszélni az Energy Investment Forum-on!
Private Health Forum 2022
A hazai magánegészségügy legkiemelkedőbb konferenciája.
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. augusztus 17. 20:55