17 °C Budapest

BB: Rugalmasságban az erő, jöhet az EU

Pénzcentrum
2004. március 24. 11:24

A vezetés a bank rugalmasságát emelte ki, mint jövőbeli lehetséges versenyelőnyforrást. Az elmondottak szerint az ötlettől a megvalósításig mindössze néhány hétbe telik az új csomagok kialakítása, melynek köszönhetően mára "eltűntek a lyukak a Budapest Bank termékskálájából." Horváth Gergely szerint egyedülállónak tekinthető a kis- és középvállalati fókusz, mivel a többi magyarországi bank elsősorban a nagyobb, esetleg közepes méretű társaságokra koncentrál. A bank egyik sikertermékeként az EURÓPA hitelt nevezhetjük meg. A leszerződött állomány mára 3mrd Ft fölötti. Az ügyfelek elsősorban a kereskedelem, szolgáltatás és feldolgozóipar tarületéről érkeznek. Az AGRÁR-EURÓPA hitel a mezőgazdasági vállalkozásokat megcélozva 8.8 mrd-os befogadott hitelkérelemmel rendelkezik. A bank adatai szerint az MFB által eddig elfogadott ügyletek 50%-át a Budapest Bank finanszírozza. A Budapest Bank tehát igyekszik felvilágosítást és segítsget nyújtani a gazdálkodó egységeknek, hogy minél több Európai Uniós támogatáshoz juthassanak hozzá. Ez a lépés összhangban van a kkv-k felkarolását tartalmazó stratégiával, és Horváth Gergely szerint az ügyletek segítségével az ügyfelek olyan európai sikert nyerhetnek, mely messze meghaladja a bank nyereségét. A tájékoztatásokat ügyféltalálkozók keretében bonyolítják le, melyeken ezidáig majdnem 200 ügyfél vett részt.

HR BLOGGER
legacykft  |  2022.05.27 07:47
Partnereinknél végzett munkánk során szervezetfejlesztőként sokszor kerülünk kapcsolatba különböző v...
laskainelli  |  2022.05.24 08:22
Mi a jó párkapcsolat titka? Sokan szeretik azt hinni, hogy az lesz boldog kapcsolat évtizedeken át,...
perfekt  |  2022.05.23 07:34
A céginformációs szolgálat az ismételt közzététel lehetőségét a beszámoló benyújtását követő egy éve...
hrdoktor  |  2022.05.23 06:18
Egyre több embert érint a rövidlátás problémája, a megelőzése azonban összetettebb kérdés, mint gond...
hrbonbon  |  2022.05.20 12:13
Munkánk egyik fontos eleme, hogy megpróbáljuk megérteni, mire vágynak, mit szeretnének elérni az emb...
Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?