2020. július 7. kedd Apollónia

Újabb magyar banknál jön a leállás: ekkor nem mennek majd a kártyák, ATM-ek


A Takarékbank után a CIB is elég komoly leállást jelentett be: nem fognak működni a bankkártyák, nem lehet pénzt kivenni az ATM-ekből, és más fontos szolgáltatások is kiesnek informatikai fejlesztések miatt.

2019. október 27-én, vasárnap pár óráig korlátozottan lesznek elérhetőek a CIB Bank bizonyos szolgáltatásai az informatikai rendszer fejlesztése miatt.

00:20 órától 04:30 óráig a CIB Internet Bank, a CIB Bank Online, a CIB Bank Mobilalkalmazás, az eBroker, a Business Terminal és a CIB Business Online nem lesz elérhető. A CIB24 telefonos ügyfélszolgálat korlátozott funkcionalitással lesz elérhető. A bankkártyaletiltás lehetősége természetesen ebben az időszakban is biztosított lesz.

01:50 órától 02:50 óráig a CIB Bank által kibocsátott betéti és hitelkártyákkal végzett tranzakciókban (bármilyen vásárlás és készpénzfelvétel), valamint a CIB Bank által üzemeltetett ATM-ek használatában fennakadások lehetnek.

01:30 órától 03:00 óráig POS terminálok esetében a saját kártyás, vagyis a CIB Bank által kibocsátott betéti és hitelkártyákkal végzett tranzakciók esetében fennakadások lehetnek.  A CIB eCommerce (internetes kártyaelfogadás) szolgáltatás esetében semmilyen tranzakció nem lesz elérhető.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok (OTP Bank, Budapest Bank, ERSTE Bank, Cetelem, Provident, stb.) ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS