2021. február 27. szombat Ákos, Bátor

Pénzcentrum fórum

Olyan lesz, mint az Uber: májusban lepik el Budapest utcáit (3)

Tulajdonos: DrNemoda, létrehozva: 2018. február 6., kedd 9:01

Kapcsolódó cikk itt...

nora1991, 2018. február 12., hétfő 12:19

A Women Startup Competition nem csak inkubátor programjával de az Április 28-án megrendezendő Budapesti elődöntővel is támodatni kívánja a magyar vállalakozónőket, értékes nyeremények és kapcsolatépítési lehetőség vár a startupperekre!
https://www.eventbrite.com/e/women-startup-competition-europe-semifinal-roadshow-season-5-vol-7-budapest-hungary-tickets-42624857095

Válasz erre | Előzmény

kelemenjanos, 2018. február 6., kedd 14:12

A gondom: A fiatalok nem jól vizsgálták meg, miért "hagyják ott" a futárcégek a kisebb web-shopokat, de inkább: a napi 1 - 2 címet feladó vállalkozásokat! Olyan hatalmas költségek párosodnak a begyűjtéshez (árufelvételhez), amit nem lehet ellensúlyozni! Ez nem csökken azzal, hogy mind a kisebb, mind a nagyobb társaságok létrehozzák az igen költséges (??) átrakodó / szortírozó raktáraikat, hiszen az egész országra kiterjedően (!!!) szállítanak tőlük! A nevezett web-shopok amennyiben pedig a bp-i címeiket kiadják az új vállalkozásnak, a többi címüket még kevesebben fogják vállalni!
Az árubegyűjtés költségei pedig azáltal növekednek hatványozottan, hogyha a futárok az egyes körzetek esetén külön - külön veszik fel az árukat! Egyébként nem lesz, aki kövesse az áru helyét sem, amennyiben még jó pár feladatot ellátó "hagyományos szerepeket" kiiktatják!
Amit sajnálok: Erre az MFB kiperkált már pár millát! Hát így úszik el a pénzünk! K.J.

Válasz erre | Előzmény

DrNemoda, 2018. február 6., kedd 9:01

Kicsi pofáim, hamis a baba ! Kilencmilliót már kaptatok, még jön a harmncmillla - ennek a töredékét sem kapja meg egy átlagos fiatal üzleti újonc, ha csak gy beesik akár a legjobb üzletit ervvel is ! A propaganda az egy dolog, a bőr az orcán meg egy másik, ezek szerint ! Budapest - Kiskunfélegyháza - Luxemburg !

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS