7 °C Budapest

Újabb magyar celebet gyűrt maga alá a koronastressz: felőrli a bizonytalanság

2020. szeptember 14. 15:59

A TV2 műsorvezetője, Till Attila a sajtónak nyilatkozott arról, hogy nem élete legjobb időszakát éli mostanában. Tele van félelemmel és kétségekkel, amiket csak akkor tud eloszlatni a fejében, mikor a színpadon áll és műsort vezet.

"Ami azt illeti, nem vagyok jó passzban. Napról napra, óráról órára, percről percre élek. A műsorok és most éppen a Sztárban Sztár nekem nagyon sokat segít. Amikor a színpadon vagyok, minden probléma eloszlik és nagyon át tudom adni magam a pillanatnak. Az ott átélt könnyedség jó hatással van rám ezekben a nehéz időkben. A zsűrivel és a szereplőkkel együtt kikapcsolunk pár órára és csak a felhőtlen röhögés létezik" - mesélte Tilla a Ripostnak, akit saját bevallása szerint megrémít a második hullám.

Tilla azért is egyre jobban tart a vírustól, mivel az ismeretségi körében is egyre többen kapják el a koronavírust.

"Amikor az ember hallja, hogy egyre több és több ismerőse koronavírusos, akkor bizony előjön a félsz, és ezt nehezen kezelem. Rosszul érint, hogy nem tudom tervezni sem a közeli, sem a távoli jövőt, mert annak alakulására nincs ráhatásom. Alapvetően előre tervező típus vagyok, így borzasztó megélni ezt a fajta bizonytalanságot. A nyugalmat szeretem, amit gyerekkoromból, az engem körülvevő családi környezetből hoztam, és amit átültettem a saját családomba is. Ebbe kavar bele ez a helyzet és folyamatosan felborzolt idegállapotban vagyok" - mondta a műsorvezető.

Ha nagyon elege van a műsorvezetőnek, van egy jó módszere arra, hogy teljesen kikapcsoljon: "Amikor már nagyon tele van a hócipőm, akkor a sporthoz nyúlok, ami egyre komolyabb szerephez jut az életemben. Három és fél éve nem iszom és már két és fél hónapja nem is dohányzom, így elég erőteljesen van jelen az életemben a mozgás" - mondta el.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem