2021. január 26. kedd Vanda, Paula

Újabb magyar celebet gyűrt maga alá a koronastressz: felőrli a bizonytalanság


A TV2 műsorvezetője, Till Attila a sajtónak nyilatkozott arról, hogy nem élete legjobb időszakát éli mostanában. Tele van félelemmel és kétségekkel, amiket csak akkor tud eloszlatni a fejében, mikor a színpadon áll és műsort vezet.

"Ami azt illeti, nem vagyok jó passzban. Napról napra, óráról órára, percről percre élek. A műsorok és most éppen a Sztárban Sztár nekem nagyon sokat segít. Amikor a színpadon vagyok, minden probléma eloszlik és nagyon át tudom adni magam a pillanatnak. Az ott átélt könnyedség jó hatással van rám ezekben a nehéz időkben. A zsűrivel és a szereplőkkel együtt kikapcsolunk pár órára és csak a felhőtlen röhögés létezik" - mesélte Tilla a Ripostnak, akit saját bevallása szerint megrémít a második hullám.

Tilla azért is egyre jobban tart a vírustól, mivel az ismeretségi körében is egyre többen kapják el a koronavírust.

"Amikor az ember hallja, hogy egyre több és több ismerőse koronavírusos, akkor bizony előjön a félsz, és ezt nehezen kezelem. Rosszul érint, hogy nem tudom tervezni sem a közeli, sem a távoli jövőt, mert annak alakulására nincs ráhatásom. Alapvetően előre tervező típus vagyok, így borzasztó megélni ezt a fajta bizonytalanságot. A nyugalmat szeretem, amit gyerekkoromból, az engem körülvevő családi környezetből hoztam, és amit átültettem a saját családomba is. Ebbe kavar bele ez a helyzet és folyamatosan felborzolt idegállapotban vagyok" - mondta a műsorvezető.

Ha nagyon elege van a műsorvezetőnek, van egy jó módszere arra, hogy teljesen kikapcsoljon: "Amikor már nagyon tele van a hócipőm, akkor a sporthoz nyúlok, ami egyre komolyabb szerephez jut az életemben. Három és fél éve nem iszom és már két és fél hónapja nem is dohányzom, így elég erőteljesen van jelen az életemben a mozgás" - mondta el.

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Private Investor Day 2021

Mibe fektessünk 2021-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked