Premier: így nézheted meg ingyen Martin Scorsese új gengszterfilmjét, Az írt

2019. november 27. 15:01

Mától tekinthető meg Martin Scorsese legújabb genszterfilmje, Az ír (The Irishman) a Netlixen szinkronosan. Ráadásul nem kizárólag a streamingen, hanem végre már moziban is nézhető a Netflix filmje. 

A film főbb szerepeiben Robert De Nirót, Al Pacinót és Joe Pscit láthatjuk, egyikőjüktől sem áll távol a gengszterszerep. A 77 éves Martin Scorsese a kritikai visszhangok alapján még mindig zseniálisan nyúl a maffiatémához. Az ír műfaját tekintve életrajzi dráma, krimi, játékideje "mindössze" 209 perc. 

A Netlix nem olyan rég tette elérhetővé fejlesztését, a magyar lokalizált platformot. Azok, akik még nem előfizetők, kipróbálhatják 30 napig ingyen a streaminget a próbaidőszakban. Ez azt jelenti, hogy most akár az egész család ingyen megnézheti Scorsese legújabb filmjét, míg moziban valószínűleg egyedül sem úszhatjuk meg 1500 forint alatt. 

A magyar streaming számára mérföldkő a Netflix lokalizált platformja. A szolgáltatónak többféle csomagja is elérhető: az Alap csomagot 2490 forintért igényelhetjük, ebben az esetben egyidőben egy eszközön lehet futtatni az SD minőségű műsort. A Standard csomag hasonlóan az (1890 forintos) HBO GO havi előfizetéshez HD minőséget kínál egy időben két eszközzel, 3190 forintért. Van még Prémium csomagjuk is, melynek havidíja 3999 forint, ez esetben Ultra HD minőségben,

akár 4 eszközön is használhatjuk egyszerre a szolgáltatást.

Mindeközben az HBO GO megemelte az előfizetése árát: a korábban 1490 forintos havidíjért igényelhető szolgáltatás november 21-től egységesen a régi és új felhasználóknak is 1890 forintba kerül. Ezért a havidíjért HD minőségben érhetik el a tartalmakat a felhasználók egyszerre akár két eszközön - telefonon, TV-n, tableten, stb. (regisztrálni többet is lehet, viszont egyszerre nézni csak kettőn). 

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Az európai tartalmak mennyiségét is szeretnénk növelni, hogy még több olyan magasan jegyzett sorozatot mutathassunk be, mint A falka, Az árnyak, vagy az Időbevándorlók

- írták. Az HBO GO még így is versenyképesebb, az árát tekintve, a magyar piacon. Viszont valószínű, hogy a nézők számára nem azon a 600 forint különbségen múlik majd, melyik streamingre fizetnek elő, hanem a tartalmon, és a minőségen. A nagy streaming-háborúban a magyar nézők kegyeiért döntő lehet, hogy az ilyen nagy érdeklődésre számottartó filmek, mint Az ír csak a Netflixen nézhető. Egyelőre azt látjuk, hogy az HBO GO az olyan sorozataival, mint például a Watchmen, vagy a Csernobil volt törekszik rá, hogy magyar előfizetői száma megmaradjon, illetve emelkedjen, míg a Netflix most rágyúrt a filmekre is.

NEKED AJÁNLJUK
Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 18. csütörtök
Andrea, Ilma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 17. 21:27
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm