2020. július 3. péntek Kornél, Soma

Baki az Ötöslottó 11. heti sorsolásán: késve indult a húzás


Meghibásodott a sorsológép a Szerencseszombatban, késve indult az Ötöslottó sorsolása.

Nem ment zökkenőmentesen az Ötöslottó 11. heti nyerőszámainak kisorsolása. A számhúzógép beadta az unalmast, így gyorsan át kellett állni kézi sorsolásra. A főnyermény egyébként rekord, 5,95 milliárd forint! A számokat közben kihúzták, nézd meg, nyertél-e!


Vészmegoldás a lottósorsoláson.

A szabályok szerint ilyenkor élőben teszik be a golyókat a gömbbe, a számokat pedig az előre kijelölt számhúzó sorsolja ki.

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső ÖTÖSLOTTÓ aloldalunkon

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok (OTP Bank, Budapest Bank, ERSTE Bank, Cetelem, Provident, stb.) ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Felmondási hullám a magyar munkahelyeken: ez már a poszt-covid szindróma?
Sokan, az eddig elégedettnek, stabilnak hitt emberek közül egyik napról a másikra mondanak fel munkahelyükön, teljesen meggondolatlanul.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk