15 °C Budapest
wheeled shopping carts and colorful shopping center shop windows

Így még megúszhatod a karácsonyi poklot a boltokban: nagyot nyerhet, aki erre az 5 dologra figyel

2022. december 8. 20:06

A karácsony előtti örömteli készülődésre gyakran árnyékot vet, amikor a zsúfolt boltokban tanácstalanul állunk a polcok előtt, hogy mivel lepjük meg szeretteinket. Idén legyen ez másképp!

Tudtad, hogy a közvetlen értékesítőktől átfogó, hozzáértő segítséget kérhetsz a választáshoz, és otthonod kényelméből vásárolhatsz? A kínálat széles: étrend-kiegészítők, szépségápolási termékek, konyhai eszközök, lakásdekorációk – csupa olyasmi, amellyel könnyen örömet szerezhetünk. A Közvetlen Értékesítők Szövetsége (DSA Hungary) öt pontba szedte, hogyan legyen gondtalan a karácsonyi vásárlás.

Vásárolj egyedit, figyelj a minőségre!

Ha idén nem szeretnél a plázák megszokott kínálatából vásárolni ajándékot, válogass a közvetlen értékesítő cégek egyedi termékeiből! A DSA tagcégeinél jellemzően saját fejlesztésű, magas minőségű árucikkeket találsz, amelyek a hagyományos kereskedelmi forgalomban nem kaphatóak. Legyen szó kozmetikumokról, háztartási eszközökről vagy akár étrend-kiegészítőkről, számos egyedülálló és innovatív ajándékötlettel találkozhatsz.

Kérdezd a szakértőt!

Szeretnéd pontosan tudni, hogy mit veszel? Érhető! Ám a hagyományos üzletekben sokszor mindössze a termék csomagolásán levő információ áll rendelkezésre és a webshopok is gyakran csak minimális adatot közölnek. Ha eddig nem tetted, idén használd ki, hogy vásárlási döntésedhez hozzáértő segítséget is kérhetsz! A Közvetlen Érékesítők Szövetségének tagcégeinél jól képzett, a termékeket ismerő és használó értékesítők tájékoztatnak – akár személyes bemutató, akár online beszélgetés során. Így megspórolhatod a karácsony előtti boltról boltra rohanást és a polcok előtti tanácstalan válogatást!

Mégsem tetszik? Van megoldás!

Minden igyekezetünk ellenére előfordulhat, hogy mégsem válik be az ajándék. Nincs veszve semmi! Ha mégsem vagy elégedett a termékkel, vagy nem felel meg az elképzeléseidnek, a hatályos jogszabályok szerint 14 napod van arra, hogy indoklás nélkül elállj a termék megvásárlásától. Sőt, a DSA tagcégeinél ennél jóval hosszabb idő is rendelkezésedre áll. A karácsonyi ajándékozásnál igazán jól jöhet, hogy akár az ünnepek után is ráérsz visszaküldeni a megvásárolt holmit, és visszaigényelheted a kifizetett összeget.

Gyors válasz kell? Van kihez fordulni!

Aggódsz, hogy biztos időben megérkezik-e a megrendelt holmi? További információra van szükséged a termékről, esetleg problémád merült fel, ami gyors megoldást kíván? A DSA tagcégeinél elérhető – akár a két ünnep között is – magyar nyelvű ügyfélszolgálat. Így hatékony és rugalmas az ügyfélkezelés, gyors és biztonságos az árucsere. Mivel a DSA tagcégei elfogadták a szövetség Etikai Kódexét, így biztos lehetsz abban, hogy gyorsan fogják

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

kezelni a felmerülő problémádat. Tudd, hogy legtöbb esetben termékgarancia is biztosítja a vásárlók elégedettségét, ám a közvetlen értékesítő cégek a biztonságos vásárlás érdekében gyakran olyan extra garanciákat vezettek be, amelyek túlmutatnak a jelenleg hatályos törvényi előírásokon. Ilyen többek között a 100%-os termékelégedettségi garancia, vagy a 30-90 nap közötti termék-visszavásárlási garancia.

Csapj le az akciókra és ajándékokra!

A közvetlen értékesítő cégek többsége az ünnepek előtt akciót hirdet számos termékre, vagy ajándékot, grátisz szolgáltatást ad bizonyos összeg feletti vásárlásnál. Ezért érdemes a weboldalaikat és közösségi média oldalaikat már most böngészni, hogy le ne maradj ezekről, és időben megérkezzen a fa alá a megrendelt termék!

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 23. kedd
Béla
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem