Pushing the cart

Itt a bejelentés: változik több Spar és Interspar üzlet nyitvatartása

2021. június 10. 16:03

A nyári, legnagyobb forgalmú turisztikai szezonban a SPAR 13 Balaton-parti településen meghosszabbított nyitvatartási időben fogadja üzleteiben a vakációjukat töltő vevőket és a helyi lakosokat.

„A SPAR Magyarország mindig arra törekszik, hogy a legteljesebben megfeleljen a vásárlói igényeknek. A minőségi és széles árukínálat mellett ez azt is jelenti, hogy a szezonális és helyi elvárásoknak is eleget teszünk. A nyári, legnagyobb forgalmú turisztikai szezonban például azzal, hogy hazánk legnépszerűbb és leglátogatottabb pihenőterületén, a Balaton partján rugalmas nyitvatartással gondoskodunk arról, hogy a nyaralóknak ne kelljen félbeszakítani pihenésre szánt programjaikat. A kijelölt üzleteink hosszabb nyitvatartása lehetővé teszi, hogy vevőink csak a kikapcsolódás után foglalkozzanak a bevásárlással. A vásárlók a késői órákban is ugyanahhoz a friss, minőségi és bőséges termékválasztékhoz jutnak hozzá, mint napközben” – mondta Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője.

A Balaton partján 13 település – Alsópáhok, Balatonakarattya, Balatonberény, Balatonboglár, Balatonfenyves, Balatonfüred, Balatonlelle, Fonyód, Keszthely, Siófok, Szántód, Tapolca és Veszprém – kijelölt üzletei meghosszabbított nyitvatartási időben, szezonális termékekkel kibővített kínálattal várják a nyaraló vásárlókat és a helyi lakosokat.

A veszprémi és keszthelyi INTERSPAR hipermarket mellett a vásárlók a többi, kisebb üzletben is megtalálnak minden hasznos kelléket, ami egy gondtalan vakációzáshoz szükséges. Nagyobb választékból válogathatnak a kifejezetten nyáron keresettebb élelmiszertermékek közül is, mint a jégkrémek vagy a friss idénygyümölcsök.

A 2021. június 9-én megjelent szezonális kínálatot bemutató nyári termékkatalógus középpontjába az idei labdarúgó Európa-bajnokság került. A kiadvány bemutatja a szurkolás olyan nélkülözhetetlen kellékeit, mint a mezek, rágcsálnivalók és egyéb, meccsnézéssel kapcsolatos termékek.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Hatalmas pénzek röpködnek a magyar Kickstarteren: mutatjuk a legnagyobb dobásokat

Az alig egy hónapja indult első hazai közösségi piactéren már meg is vannak az első sikeres projektek.

Csúnyán elintézheti a magyarok megtakarításait a válság: így még kijátszhatod az inflációt

A pénzügyi szakértők most elmondták, milyen tippekkel spórolhatunk.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 27. hétfő
László
26. hét
Június 27.
Polgárőr nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?