16 °C Budapest

A kábelnet lekörözi az ADSL-t!

Pénzcentrum
2008. május 7. 09:30

A Nemzeti Hírközlési Hatóság közzé tette az első negyedéves jelentését. Az adatokból kiderül, hogy a kábelnetes előfizetők száma háromszor akkora ütemben nőtt, mint a hagyományos telefonvonalas széles sávot, az ADSL-t választók száma.

A kétféle vezetékes technológián nyilvántartott ügyfelek száma megközelíti az 1,4 milliót, ezen belül az ADSL- en internetezők száma 0,5 %-kal 763 ezerre emelkedett, miközben a kábelmodemesek 1,4 %-kal lettek többen.

A négy legnagyobb kábelmodemes szolgáltató (UPC, T-Kábel, Fibernet, DIGI) előfizetőinek száma 446 ezer, ezzel 70 %-os részesedést érnek el a 628 ezres előfizetői táborban.

Tovább csökkent a vezetékes telefonvonalak száma, a háztartások ellátottsága alig 64 %. A 3,2 millió regisztrált vonal tulajdonosainak 8,25 %-a élt eddig a számhordozás lehetőségével.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 24. péntek
Gábor, Karina
12. hét
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?