7 °C Budapest

Az MFB beszáll a Salvusba

Pénzcentrum
2005. szeptember 29. 08:18

Az MFB Rt. egyszemélyes leányvállalata, a Nemzeti Ingatlanfejlesztő és Lakásberuházó Részvénytársaság (NIL) 360 milliárd forint befektetéssel csatlakozott a Bükkszéki Gyógy- és Sporthotel Kft. fejlesztési beruházásához. A Regionális Operatív Program pályázati forrását kiegészítő összeggel megkezdődhet a világhírű bükkszéki Salvus Hotel világszínvonalú korszerűsítése. A Salvus Hotel építésének ünnepélyes alapkőletételére 2005. szeptember 29-én kerül sor Bükkszéken Kolber István miniszter jelenlétében.

Az MFB beszáll a Salvusba
 
Az MFB Rt. egyszemélyes leányvállalata, a Nemzeti Ingatlanfejlesztő és Lakásberuházó Részvénytársaság (NIL) 360 millió forint befektetéssel csatlakozott a Bükkszéki Gyógy- és Sporthotel Kft. fejlesztési beruházásához. A Regionális Operatív Program pályázati forrását kiegészítő összeggel megkezdődhet a világhírű bükkszéki Salvus Hotel világszínvonalú korszerűsítése. A Salvus Hotel építésének ünnepélyes alapkőletételére 2005. szeptember 29-én kerül sor Bükkszéken Kolber István miniszter jelenlétében.
 
A Bükkszéki Gyógy- és Sporthotel Kft. 1998-ban jött létre a bükkszéki Bányászüdülő fejlesztésére. A 4 csillagos szállodai kategóriának megfelelő átalakítás a teljes körű gyógyászati és élményfürdő központ szolgáltatásait biztosító beruházásokra is kiterjed. A világhírű Salvus gyógyvíz fürdő és ivókúra formájában is alkalmas különböző betegségek gyógyítására. A szobák számának gyarapítása mellett, 80 férőhelyes konferenciaterem és 450 fős étterem is épül.
A 2,5 milliárd forint értékű beruházás Magyarországon egyedülálló. A gyógyászati központ a világszínvonalú szolgáltatásokkal az egészségturizmust gazdagítja és a régió fejlődésében, versenyképességének erősítésében, a munkalehetőségek biztosításában is jelentős szerepet játszik.
Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 16. kedd
Csongor
16. hét
Április 16.
A hang világnapja
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem