35 °C Budapest

Az MFB beszáll a Salvusba

Pénzcentrum
2005. szeptember 29. 08:18

Az MFB Rt. egyszemélyes leányvállalata, a Nemzeti Ingatlanfejlesztő és Lakásberuházó Részvénytársaság (NIL) 360 milliárd forint befektetéssel csatlakozott a Bükkszéki Gyógy- és Sporthotel Kft. fejlesztési beruházásához. A Regionális Operatív Program pályázati forrását kiegészítő összeggel megkezdődhet a világhírű bükkszéki Salvus Hotel világszínvonalú korszerűsítése. A Salvus Hotel építésének ünnepélyes alapkőletételére 2005. szeptember 29-én kerül sor Bükkszéken Kolber István miniszter jelenlétében.

Az MFB beszáll a Salvusba
 
Az MFB Rt. egyszemélyes leányvállalata, a Nemzeti Ingatlanfejlesztő és Lakásberuházó Részvénytársaság (NIL) 360 millió forint befektetéssel csatlakozott a Bükkszéki Gyógy- és Sporthotel Kft. fejlesztési beruházásához. A Regionális Operatív Program pályázati forrását kiegészítő összeggel megkezdődhet a világhírű bükkszéki Salvus Hotel világszínvonalú korszerűsítése. A Salvus Hotel építésének ünnepélyes alapkőletételére 2005. szeptember 29-én kerül sor Bükkszéken Kolber István miniszter jelenlétében.
 
A Bükkszéki Gyógy- és Sporthotel Kft. 1998-ban jött létre a bükkszéki Bányászüdülő fejlesztésére. A 4 csillagos szállodai kategóriának megfelelő átalakítás a teljes körű gyógyászati és élményfürdő központ szolgáltatásait biztosító beruházásokra is kiterjed. A világhírű Salvus gyógyvíz fürdő és ivókúra formájában is alkalmas különböző betegségek gyógyítására. A szobák számának gyarapítása mellett, 80 férőhelyes konferenciaterem és 450 fős étterem is épül.
A 2,5 milliárd forint értékű beruházás Magyarországon egyedülálló. A gyógyászati központ a világszínvonalú szolgáltatásokkal az egészségturizmust gazdagítja és a régió fejlődésében, versenyképességének erősítésében, a munkalehetőségek biztosításában is jelentős szerepet játszik.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. július 28. szerda
Szabolcs
30. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. július 28. 06:50