25 °C Budapest

Az MFB beszáll a Salvusba

Pénzcentrum
2005. szeptember 29. 08:18

Az MFB Rt. egyszemélyes leányvállalata, a Nemzeti Ingatlanfejlesztő és Lakásberuházó Részvénytársaság (NIL) 360 milliárd forint befektetéssel csatlakozott a Bükkszéki Gyógy- és Sporthotel Kft. fejlesztési beruházásához. A Regionális Operatív Program pályázati forrását kiegészítő összeggel megkezdődhet a világhírű bükkszéki Salvus Hotel világszínvonalú korszerűsítése. A Salvus Hotel építésének ünnepélyes alapkőletételére 2005. szeptember 29-én kerül sor Bükkszéken Kolber István miniszter jelenlétében.

Az MFB beszáll a Salvusba
 
Az MFB Rt. egyszemélyes leányvállalata, a Nemzeti Ingatlanfejlesztő és Lakásberuházó Részvénytársaság (NIL) 360 millió forint befektetéssel csatlakozott a Bükkszéki Gyógy- és Sporthotel Kft. fejlesztési beruházásához. A Regionális Operatív Program pályázati forrását kiegészítő összeggel megkezdődhet a világhírű bükkszéki Salvus Hotel világszínvonalú korszerűsítése. A Salvus Hotel építésének ünnepélyes alapkőletételére 2005. szeptember 29-én kerül sor Bükkszéken Kolber István miniszter jelenlétében.
 
A Bükkszéki Gyógy- és Sporthotel Kft. 1998-ban jött létre a bükkszéki Bányászüdülő fejlesztésére. A 4 csillagos szállodai kategóriának megfelelő átalakítás a teljes körű gyógyászati és élményfürdő központ szolgáltatásait biztosító beruházásokra is kiterjed. A világhírű Salvus gyógyvíz fürdő és ivókúra formájában is alkalmas különböző betegségek gyógyítására. A szobák számának gyarapítása mellett, 80 férőhelyes konferenciaterem és 450 fős étterem is épül.
A 2,5 milliárd forint értékű beruházás Magyarországon egyedülálló. A gyógyászati központ a világszínvonalú szolgáltatásokkal az egészségturizmust gazdagítja és a régió fejlődésében, versenyképességének erősítésében, a munkalehetőségek biztosításában is jelentős szerepet játszik.
Ez lenne a megoldás a magyarok borzasztó egészségi állapotára? Kevesen ismerik ezt a trükköt

A kutatók szerint az egyik ok, amiért az adakozás javíthatja a fizikai egészséget az az, hogy segít csökkenteni a stresszt és a feszültséget.

Így győzheted le a tomboló inflációt: rengeteg magyar keresi szét magát ezzel a módszerrel

Egy vállalat sikeressége mérettől függetlenül több dolgon múlhat, azonban a sikeres marketing igazán erőssé teheti azt, válság esetén is.

Ez lenne a siker kulcsa? Sok magyar még mindig alábecsüli ezt az eszközt

Ezt mindenképp tudnod kell, mielőtt belevágsz egy start-up finanszírozásába, kezdő vállalkozóként.

Csendes gyilkos pusztítja tömegével a magyarokat: sok apróságon múlhat, megúszod-e

A magyar felnőttek mintegy 60 százaléka fél attól, hogy élete során rosszindulatú daganatot diagnosztizálnak nála.

NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 10. szerda
Lőrinc
32. hét
Augusztus 10.
Lusta nap
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. augusztus 10. 10:30