5 °C Budapest
52 milliárdos cégcsoportot vezet a 34 és 36 éves magyar testvérpár

52 milliárdos cégcsoportot vezet a 34 és 36 éves magyar testvérpár

2021. november 25. 15:15

Pénteken érkezik az Első Yard, a Pénzcentrum podcastsorozatának második adása. A hamarosan meghallgatható adás a BiotechUSA vezetőiről, Lévai Bálintról és Lévai Balázsról szól.

Péntektől meghallgatható lesz az Első Yard podcast második adása, mely Lévai Balázsról és Lévai Bálintról szól, akik a 2020-ban 52 milliárd forintos forgalmat elérő BiotechUSA táplálékkiegészítőket gyártó és forgalmazó cégcsoport tulajdonosai és vezetői.

A vállalat jogelődjét Bálint és Balázs édesapja, Lévai Ferenc alapította 1993-ban, majd feleségével, Katalinnal  együtt menedzselte.

Gyermekeik 2010-ben léptek be a céghez, 2012 óta vannak vezetői pozícióban, Bálint pedig 2014 óta került cégvezetői szerepbe.

Bálint és Balázs a pénteken megjelenő podcast epizódban egyebek mellett beszélnek

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

  • testvéri viszonyuk alakulásáról,
  • a fehérjepor gyúrópori státuszból való kiszakadásáról,
  • a 2017-es Shopbuilder és a 2020-as Scitec-akvizícióról,
  • édesapjuk jelenlegi cégbeli szerepéről,
  • a Szuezi-csatornát eltorlaszoló hajón rekedt rakományukról,
  • első közös vállalkozásukról is, melynek egy kisebb bírság lett a vége és
  • arról is, hogy mit keres az USA megjelölés egy színmagyar cég nevében, mennyibe kerülne azt elhagyni és melyik az az ország, ahol ez geopolitikai okok miatt már részben megtörtént.

Holnap tehát már meghallgtható lesz az Első Yard második adása. Ha semmiképp nem akarsz lemaradni róla, iratkozz fel a sorozat podcastcsatornájára a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten vagy bárhol, ahová a podcastjeidért jársz.

A csatornán a sorozat első adása már most is meghallgatható, melyet ide, a bekezdés után is beillesztünk. Ez a rész Gerő Viktor befektetőről szól, aki egyebek mellett arról is beszélt, hogy hogyan került egy rózsadombi munkáscsaládból a Vatera élére.

NEKED AJÁNLJUK
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

NAPTÁR
Tovább
2023. február 9. csütörtök
Abigél, Alex
6. hét
Február 9.
Pizza világnap
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?