10 °C Budapest
Új JYSK nyílik Budapesten: itt található, ez lesz benne a különleges

Új JYSK nyílik Budapesten: itt található, ez lesz benne a különleges

2021. augusztus 26. 13:01

Első nagy területű, 900 négyzetméteres belvárosi áruházát nyitotta meg a JYSK üzletlánc Budapesten, a Bajcsy-Zsilinszky úton. A dán cég a koronavírus-járvány ellenére is terjeszkedik: jelenleg 88 fizikai üzletük van, ezekből az idei pénzügyi évben négyet nyitottak, a következőben pedig további hármat terveznek. A JYSK Magyarországon több mint 800 embert foglalkoztat, és Ecseren épül a cég régiós logisztikai központja is.

Folyamatosak az üzletnyitások a JYSK boltláncnál - írja közleményében a cég. A dán vállalkozás a koronavírus-járvány kitörése óta is folyamatosan nyit üzleteket a fővárosban és vidéken egyaránt. A 2019/2020-as pénzügyi évben három új JYSK-üzlet nyílt, és 10 újult meg, az idei, 2020/2021-es, még nem lezárt üzleti évben a JYSK a Balatonon is megjelent, így elérhető már Balatonlellén, de Hajdúnánáson és Pécsett is új üzlettel jelentkeztek. Augusztus 26-án pedig Budapesten, a Bazilikától nem messze nyílik az új áruház.

900 négyzetméteren a belváros közepén

„A Bajcsy-Zsilinszky út 31-33. alatt található, 900 négyzetméteres áruházunk azért is különleges, mert abszolút belvárosi a lokáció. A belvárosban eddig jellemzően csak kisebb területű üzletekkel, úgynevezett city store-okkal voltunk jelen. Bízunk benne, hogy így közelebb tudjuk hozni a JYSK-öt a vásárlókhoz és a belvárosban élők széles választékkal találkozhatnak, anélkül, hogy ehhez távolabbra kellene utazniuk. Egyébként azt látjuk, hogy az online vásárlások felpörgése mellett jelentős az igény a fizikai boltokra, főleg a bútorok, matracok vásárlásánál, így szeptember 17-én például az Etele Plázában nyílik a következő üzletünk” - mondta Szimeiszter Sándor, a JYSK Magyarországért, Ausztriáét és Görögországért felelős country managere.

Megújul az üzletek nagy része, jön a régiós logisztikai központ

A szakember hozzátette, hogy a Bajcsy-Zsilinszky úton található üzlet a legújabb 3.0 koncepció alapján épült, ebből Magyarországon még csak pár található. Ezek az áruházak nagyobb alapterületűek és több berendezett szobabelső is várja az érdeklődőket. Az új áruházak mellett a jövőben a meglévő üzleteit is folyamatosan átépíti a JYSK a 3.0-ás koncepció szerint, ez azt jelenti, hogy a jelenleg működő 88 üzletből 65 alakul majd át. A vállalat Magyarországon a következő 3 év alatt pedig 12 új áruháznyitást tervez, ami áruházanként további 7-8 új munkahelyet jelent majd.

Többek között az üzletnyitások segítségével a vállalat 32 munkahelyet teremtett az idén, a létszám pedig a pandémia alatt sem csökkent, és jelenleg több mint 800 embert foglalkoztatnak - írják a közelményben. Ecseren épül a cég új logisztikai központja, amely szintén számos – közel 300 – új munkahelyet teremt majd. A régiós központ várhatóan 2022 közepére készül el. A raktár Magyarország, Csehország, Szlovákia, Horvátország, Szlovénia, Bosznia-Hercegovina és Szerbia vásárlóit és áruházait szolgálja majd ki. A JYSK a 2020 szeptemberétől 2021 augusztusáig tartó üzleti évben is kétszámjegyű árbevétel-növekedésre számít, a társaság nettó árbevétele pedig az előző üzleti évben 13,1 százalékkal, 51,4 milliárd forintra nőtt.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 18. csütörtök
Andrea, Ilma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm