27 °C Budapest

Megviseli a plázákat a sztrájk

Pénzcentrum
2010. január 14. 08:47

Meglátszik a sztrájk a bevásárlóközpontok forgalmán. A jelentősen megritkult BKV-járatok mellett a vasúti dolgozók ma reggeli munkabeszüntetése sem használ -a sokszor az elővárosi forgalomra is számító- plázáknak -írja a Napi Gazdaság.

A nagyobb plázák erősen függnek az elővárosi beérkező, illetve a kifelé áramló forgalomtól. Ilyen például a Nyugati pályaudvar mellett működő Westend City Center, a Keleti vonzásában levő Arena Plaza, illetve Árkád, a budatétényi Campona, a Déli pályaudvar közelében levő MOM park és Mammut.

Bár a vasutassztrájk csak reggel nyolcig tart, a káosz jó, ha délutánra véget ér, vagyis várhatóan sokan döntenek úgy, hogy meg sem próbálnak beérni a munkahelyükre, tompítva ezzel a plázák átmenő forgalmát.

Balatoniné Kiss Judit, a Magyar Bevásárlóközpontok Szövetségének főtitkára a Napinak elmondta: a BKV-sztrájk is megviseli a plázákat, főleg azokat, amelyeknél P+R parkolók vannak. A sztrájk alatt nem teszik le az autójukat az ingázók, így be sem mennek a központokba. Az még nem számolható, hogy mekkora lesz a kiesés - kérdés, mi lesz hétvégén.

Így győzheted le a tomboló inflációt: rengeteg magyar keresi szét magát ezzel a módszerrel

Egy vállalat sikeressége mérettől függetlenül több dolgon múlhat, azonban a sikeres marketing igazán erőssé teheti azt, válság esetén is.

Ez lenne a siker kulcsa? Sok magyar még mindig alábecsüli ezt az eszközt

Ezt mindenképp tudnod kell, mielőtt belevágsz egy start-up finanszírozásába, kezdő vállalkozóként.

Csendes gyilkos pusztítja tömegével a magyarokat: sok apróságon múlhat, megúszod-e

A magyar felnőttek mintegy 60 százaléka fél attól, hogy élete során rosszindulatú daganatot diagnosztizálnak nála.

Közösségi finanszírozás – alternatív, kockázatmentes út az üzleti célok megvalósítása felé (x)

Nincsenek könnyű helyzetben a hazai induló vagy bővülni kívánó vállalkozások: nehezen előrejelezhető egy-egy termék vagy fejlesztés várható sikere vagy megtérülése.

NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 9. kedd
Emőd
32. hét
Augusztus 9.
Az állatkertek napja
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?