14 °C Budapest

Kiverte a biztosítékot a karácsonyi reklám! Videóval...

Pénzcentrum
2007. december 19. 10:05

Évről-évre igyekeznek ráerősíteni a marketingesek az ünnepek előtti vásárlási lázra és érthető módon mindenki a saját üzletébe szeretné beterelni a félretett pénzüktől megszabadulni vágyókat. A gond csak az, hogy a költekezési csúcs közeledtével a reklámzaj még nagyobb mint általában, ezért az igazi hatás eléréséért valami valóban figyelemfelkeltőt kell alkotni reklám címén, ami persze nem ritkán botrányosra sikerül.

Az idei év egyik gyöngyszemét kétségkívül az ausztrál Betta Electrical-nek sikerült elkövetnie, mely rögtön a megjelenést követően kiverte a biztosítékot az egyház képviselőinél.

Az alább belinkelt reklámban három bölcs ajándékkal kedveskedik az újszülött Jézusnak, aki váratlanul kilöki bölcsőjéből a kapott dolgokat és megjelenik a képernyőn a "Give a better gift" (Adj jobb ajándékot) szlogen.

http://www.youtube.com/watch?v=cP7BEbt4xhg

Az egyház képviselői szerint a hirdetés teljesen elferdíti az ünnep lényegét, a bölcsek által adott ajándékok pedig megfelelőek lettek volna egy király számára is, ezért abszurd, hogy Jézus visszautasította volna azokat.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A cég szóvivője elismerte, hogy a karácsony teljesen elüzletiesedett és vállalta, hogy szándékosan készítettek provokatív reklámkampányt, mellyel azonban nem akartak megbántani senkit. Eddig egyébként állítólag mindössze két lakossági panasz érkezett a reklámra, amennyiben viszont ezek száma nőne, nem kerülne többé képernyőre a spot.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem