Kiverte a biztosítékot a karácsonyi reklám! Videóval...

Pénzcentrum
2007. december 19. 10:05

Évről-évre igyekeznek ráerősíteni a marketingesek az ünnepek előtti vásárlási lázra és érthető módon mindenki a saját üzletébe szeretné beterelni a félretett pénzüktől megszabadulni vágyókat. A gond csak az, hogy a költekezési csúcs közeledtével a reklámzaj még nagyobb mint általában, ezért az igazi hatás eléréséért valami valóban figyelemfelkeltőt kell alkotni reklám címén, ami persze nem ritkán botrányosra sikerül.

Az idei év egyik gyöngyszemét kétségkívül az ausztrál Betta Electrical-nek sikerült elkövetnie, mely rögtön a megjelenést követően kiverte a biztosítékot az egyház képviselőinél.

Az alább belinkelt reklámban három bölcs ajándékkal kedveskedik az újszülött Jézusnak, aki váratlanul kilöki bölcsőjéből a kapott dolgokat és megjelenik a képernyőn a "Give a better gift" (Adj jobb ajándékot) szlogen.

http://www.youtube.com/watch?v=cP7BEbt4xhg

Az egyház képviselői szerint a hirdetés teljesen elferdíti az ünnep lényegét, a bölcsek által adott ajándékok pedig megfelelőek lettek volna egy király számára is, ezért abszurd, hogy Jézus visszautasította volna azokat.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 46 056 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől az MKB Bank 47 150 forintos törlesztőt (THM 15,61%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

A cég szóvivője elismerte, hogy a karácsony teljesen elüzletiesedett és vállalta, hogy szándékosan készítettek provokatív reklámkampányt, mellyel azonban nem akartak megbántani senkit. Eddig egyébként állítólag mindössze két lakossági panasz érkezett a reklámra, amennyiben viszont ezek száma nőne, nem kerülne többé képernyőre a spot.

Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. április 1. szombat
Hugó
13. hét
Április 1.
Bolondok napja
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?