28 °C Budapest

Újabb pályázati csomag társadalmi egyeztetésen

Pénzcentrum
2007. október 17. 09:10

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) társadalmi egyeztetésre bocsátja a 7 regionális operatív programhoz kapcsolódó, a településfejlesztést, ezen belül is a funkcióbővítő városrehabilitációt szolgáló pályázati csomagját. A pályázatokkal kapcsolatos véleményeket, javaslatokat az Ügynökség október 29-ig várja a megadott e-mail címeken - áll az NFÜ honlapján.

Egyeztetési időszak: 2007. október 16. - október 29.

A pályázati csomag kiírásainak alapvető célja az akciótervek által érintett településrészek fizikai megújítása és a társadalmi kohézió együttes erősítése, új, települési és kistérségi szintű, gazdasági, közösségi, közigazgatási és szociális funkciók megjelenése, a meglévő funkciók megerősítése, ezáltal a leromlott vagy leszakadó városrészek bekapcsolása a város fejlődésébe. A fejlesztések mentén a társadalmi kohézió erősítése, a helyi közösségek támogatása, a civil szerveződések aktivizálása, szerepük erősítése, helyi identitás erősítése. A támogatásoknak hozzá kell járulniuk a vonzó és élhető városi környezet kialakításához a feltárt gazdasági, kulturális és turisztikai értékek és lehetőségek kihasználása érdekében.

A régiónként változó, de mindenhol legalább 3.000 millió forint értékű támogatási keretre az önkormányzatok és azok meghatározott partneri körrel alkotott konzorciumai pályázhatnak.

Az egyes pályázati kiírásokhoz kapcsolódó észrevételeket, javaslatokat október 29-ig várják a letölthető kérdőíveken, a megadott e-mail címekre.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Felhívják a figyelmet arra, hogy a társadalmi egyeztetés során csak a letölthető kérdőívben visszaérkezett véleményeket áll módukban átvezetni, ezért kér az NFÜ, hogy minden esetben abban dolgozzanak.

A pályázati kiírások társadalmi egyeztetése során beérkező írásos javaslatokat, a véleményező szervezet megnevezésével együtt, az átláthatóság elvének megfelelően mindenki számára elérhetővé teszik a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség honlapján.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. május 16. hétfő
Mózes, Botond
20. hét
Május 16.
A fény világnapja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?