Szállodaláncok: senki nem marad egyedül?

Pénzcentrum
2007. augusztus 24. 09:00

A Your Hotel-lánc lehetőséget kínál a hazai "szabadúszó" szállodáknak a csatlakozáshoz. Ezzel sokkal több vendég fordulna meg az itthoni, egyik lánchoz sem tartozó szállodákban, ugyanis akár több milliónyi értékesítési helyen lennének megtalálhatóak a szállodák - írja a Napi Gazdaság.

Nagymértékben kibővülhetne az értékesítési csatorna, utazási irodákban és rengeteg egyéb értékesítési ponton keresztül kínál online szobafoglalási lehetőséget a Your Hotel. Eddig már Németországban, Nagy-Britanniában, Hollandiában és a skandináv térségben több mint 180 szállodát működtet a lánc, és a Magyarországra, és 11 másik kelet-közép-európai országra szóló licencjogot most szerezte meg néhány magyar idegenforgalmi szakember által működtettet kft.

Három és négycsillagos szállodák csatlakozhatnak a lánchoz, egyszeri belépést díj fizetésével. A rendszer üzemeltetéséhez éves díjat, a foglalások után pedig egységárat kér a Your Hotel. A szakemberek szerint az árak versenyképesek, évi 10 ezer euró körüli összeggel lehet kalkulálni.

A licencjogot megvásárló kft szakemberei szerint az idén több tucat szálloda is csatlakozhat, és további 5-6 országban is elindulhat a toborzási projekt.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 22. vasárnap
Júlia, Rita
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 21. 19:24