Szállodaláncok: senki nem marad egyedül?

Pénzcentrum
2007. augusztus 24. 09:00

A Your Hotel-lánc lehetőséget kínál a hazai "szabadúszó" szállodáknak a csatlakozáshoz. Ezzel sokkal több vendég fordulna meg az itthoni, egyik lánchoz sem tartozó szállodákban, ugyanis akár több milliónyi értékesítési helyen lennének megtalálhatóak a szállodák - írja a Napi Gazdaság.

Nagymértékben kibővülhetne az értékesítési csatorna, utazási irodákban és rengeteg egyéb értékesítési ponton keresztül kínál online szobafoglalási lehetőséget a Your Hotel. Eddig már Németországban, Nagy-Britanniában, Hollandiában és a skandináv térségben több mint 180 szállodát működtet a lánc, és a Magyarországra, és 11 másik kelet-közép-európai országra szóló licencjogot most szerezte meg néhány magyar idegenforgalmi szakember által működtettet kft.

Három és négycsillagos szállodák csatlakozhatnak a lánchoz, egyszeri belépést díj fizetésével. A rendszer üzemeltetéséhez éves díjat, a foglalások után pedig egységárat kér a Your Hotel. A szakemberek szerint az árak versenyképesek, évi 10 ezer euró körüli összeggel lehet kalkulálni.

A licencjogot megvásárló kft szakemberei szerint az idén több tucat szálloda is csatlakozhat, és további 5-6 országban is elindulhat a toborzási projekt.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. május 18. kedd
Erik, Alexandra
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?