7 °C Budapest

Új hotel a belvárosban - a jó tapasztalatokra alapoztak

Pénzcentrum
2007. január 25. 10:30

Újabb szállodát nyitott Budapesten az amerikai Starlight Suites lánc: a Madách téri műemlék épületben nyolcmillió eurós beruházással alakították ki a 43 jól felszerelt, 45-60 négyzetméteres lakosztályt - írja a Világgazdaság.

A szállodaláncnak ez az ötödik tagja Európában, a Budapesten kívül Bécsben találkozhatunk még vele, de a tervek szerint a városok száma hamarosan bővül Milánóval és Prágával.

A most megnyitott szálloda esetében a beruházó és egyben az ingatlan tulajdonosa a Vortex Ingatlanforgalmazó és Ingatlanfejlesztő Kft.

A lánc egyik igazgatója, Robert Jöbstl elmondta, hogy a kedvező magyarországi tapasztalatok miatt döntöttek a bővítés mellett. A 2000 augusztusa óta működő első szállodájuk azóta is áltagosan 85 százalékos kihasználtsággal működik, a vendégkör mintegy 70 százaléka városlátogató turista, s 10 százalék körüli becsülik a hosszabb távon Budapesten tartózkodók arányát.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 7. szerda
Ambrus
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?