0 °C Budapest
Children play on the playground by the Dunville Fountain, in Dunville Park, West Belfast, Northern Ireland.

Új járatokat jelentett be a fapados légitársaság: már 14 ezer forintért utazhatnak ide a telelők, nyaralók

2023. január 24. 16:15

A Ryanair budapesti sajtótájékoztatóján jelentette be a nyári menetrendjét és új, Belfastba közlekedő járatát. Michael O’Leary kifejtette, ha nem kellene Budapesten a különadóval is számolni, most több új járatról és nagyobb növekedésről számolhatna be.

A Ryanair nyári menetrendje szerint 56 útvonalra heti 500 járat indul majd Budapestről, 15 útvonalon pedig fokozzák a járatok gyakoriságát is, köztük szerepel Berlin, Korfu, Róma és Koppenhága is - számol be az Utazómajom. Kiderül a beszámolóból az is, hogy a Michael O’Leary, a vállalat vezetője üdvözli a magyar kormány támogatását a javasolt helyi önkormányzati adó ellen, amely a budapesti utasok igazságtalan kettős adóztatását eredményezné, és veszélyeztetné a budapesti repülőtér növekedését és munkahelyteremtését.

Működésünk támogatása érdekében a Ryanair 8 repülőgépet állomásoztat Budapesten 2023 nyarán, ami 800 millió dolláros beruházást jelent, mivel nagyobb forgalmat és alacsonyabb viteldíjakat biztosítunk, mint bármely más légitársaság Budapesten. 

 - mondta el a Ryanair vezére. Emellett kifejtette azt is, mennyire feleslegesnek, hátráltató tényezőnek tartja a magyarországi különadót, mely miatt jellemzően 10 euróval kerülnek többea jegyek. Újságírói kérdésre elmondta, ha nem kellene Budapesten a különadóval is számolni, most több új járatról és nagyobb növekedésről számolhatna be

 

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

 

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. január 28. szombat
Károly, Karola
4. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. január 28. 19:18