2 °C Budapest

Időjárás: mire számíthatunk ma? (2016.08.30)

2016. augusztus 30. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most kedden (2016.08.30).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most kedden (2016.08.30).

36 órás előrejelzés

Kedden napközben még főként az északi, északkeleti, valamint helyenként délen alakulhat ki elszórtan egy-egy zápor, esetleg zivatar, ugyanakkor délután már egyre többfelé felszakadozik a felhőzet. Élénk, helyenként erős lökések kísérhetik az északi-északkeleti szelet. A csúcshőmérséklet 24 és 31 fok között alakul, délkeleten lehet a legmelegebb.

Szerda reggelre csökken a felhőzet, derült, illetve gyengén felhős időre ébredhetünk, csapadék ekkor már sehol sem valószínű. Gyenge, mérsékelt lesz ész északi, északkeleti szél. Hajnalra felfrissül a levegő, a legalacsonyabb hőmérséklet általában 9 és 15 fok között alakul, viszont a derült, szélcsendes völgyekben ettől pár fokkal hűvösebb is lehet. Napközben sok napsütésre van kilátás, kisebb felhők inkább csak az ország középső harmadán jelenhetnek meg az égen, csapadék azonban sehol sem várható. Keleten, északkeleten élénk lökések kísérhetik az északkeleti szelet. A legmagasabb hőmérséklet 24 és 29 fok között alakul.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Kedden elszórtan záporok, zivatarok kialakulhatnak, melyek vizes, csúszós útszakaszokat eredményezhetnek. A gyakran élénk, olykor erős északias széllökések jelentősebben ronthatják a járművek menetstabilitását. A naposabb, melegebb tájakon gyermekeinket, házi kedvenceinket ne hagyjuk a tűző napon álló zárt járműben! Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Kedden hidegfronti hatás érvényesül országszerte, így átmenetileg enyhülnek a hőség okozta panaszok. A hidegfrontra érzékenyek körében ugyanakkor felerősödhetnek az izom- és hasi görcsök. Vérnyomás-panaszok jelentkezhetnek, így elsősorban az idősekre és a szívbetegre vár nehéz nap, ezért ők lehetőleg kerüljék a fizikai megterhelést és a stresszt. A szél miatt romolhat hő- és komfortérzetünk.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 19. kedd
József, Bánk
12. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
A diákok 97% kedvezménnyel, a 27 év alattiak 92% kedvezménnyel regisztrálhatnak! Gyere Te is!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem