23 °C Budapest

Ezt tudnod kell, mielőtt plázázni indulsz Pesten

2011. március 30. 16:02

Az Aréna plaza felmondta a 178-as autóbusz meghosszabbított útvonalon történő közlekedéséről szóló, három évvel ezelőtt kötött szolgáltatási szerződést, ezért április 4-étől a buszok ismét a régi, a Naphegy tér és a Keleti pályaudvar közötti útvonalon járnak - tájékoztatta lapunkat a BKV.

Április 4-étől a 178-as buszok ismét a régi, a Naphegy tér és a Keleti pályaudvar közötti útvonalon közlekednek, a Keleti pályaudvar - Stadionok szakaszt a jövőben nem érintik. Ezzel egyidejűleg megszűnik a 178A járat. A 178-as közlekedése ugyanakkor nem ritkul, tehát járatcsökkentésről nincs szó.

A közlemény szerint az Aréna plaza felmondta a 178-as autóbusz meghosszabbított útvonalon történő közlekedéséről szóló, három évvel ezelőtt kötött szolgáltatási szerződést, ezért április 4-étől a buszok ismét a régi, a Naphegy tér és a Keleti pályaudvar közötti útvonalon járnak. A Keleti pályaudvar - Stadionok szakaszt tehát a továbbiakban nem érintik. Ezzel egyidejűleg a 178A jelzés megszűnik.

A belvárosi szakaszon a 178-as busz követési gyakorisága pontosan meg fog egyezni a 178-as és 178A vonalak mai közös gyakoriságával, így ezen a szakaszon utasaink járatcsökkenést nem fognak tapasztalni. A Keleti pályaudvar - Stadionok közötti szakaszon a továbbiakban a 80-as és 80A trolibuszokkal vagy a 2-es metróval lehet utazni.

A változás összhangban van a Főpolgármesteri Hivatal és a Budapesti Közlekedési Központ által jóváhagyott Paraméterkönyvvel.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

NAPTÁR
Tovább
2022. május 24. kedd
Eszter, Eliza
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?