17 °C Budapest

Ezt tudnod kell, mielőtt plázázni indulsz Pesten

2011. március 30. 16:02

Az Aréna plaza felmondta a 178-as autóbusz meghosszabbított útvonalon történő közlekedéséről szóló, három évvel ezelőtt kötött szolgáltatási szerződést, ezért április 4-étől a buszok ismét a régi, a Naphegy tér és a Keleti pályaudvar közötti útvonalon járnak - tájékoztatta lapunkat a BKV.

Április 4-étől a 178-as buszok ismét a régi, a Naphegy tér és a Keleti pályaudvar közötti útvonalon közlekednek, a Keleti pályaudvar - Stadionok szakaszt a jövőben nem érintik. Ezzel egyidejűleg megszűnik a 178A járat. A 178-as közlekedése ugyanakkor nem ritkul, tehát járatcsökkentésről nincs szó.

A közlemény szerint az Aréna plaza felmondta a 178-as autóbusz meghosszabbított útvonalon történő közlekedéséről szóló, három évvel ezelőtt kötött szolgáltatási szerződést, ezért április 4-étől a buszok ismét a régi, a Naphegy tér és a Keleti pályaudvar közötti útvonalon járnak. A Keleti pályaudvar - Stadionok szakaszt tehát a továbbiakban nem érintik. Ezzel egyidejűleg a 178A jelzés megszűnik.

A belvárosi szakaszon a 178-as busz követési gyakorisága pontosan meg fog egyezni a 178-as és 178A vonalak mai közös gyakoriságával, így ezen a szakaszon utasaink járatcsökkenést nem fognak tapasztalni. A Keleti pályaudvar - Stadionok közötti szakaszon a továbbiakban a 80-as és 80A trolibuszokkal vagy a 2-es metróval lehet utazni.

A változás összhangban van a Főpolgármesteri Hivatal és a Budapesti Közlekedési Központ által jóváhagyott Paraméterkönyvvel.

KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?