4 °C Budapest

Különleges diszkontkút nyílt ma

Pénzcentrum
2006. június 9. 11:30

A Tesco mától Egerben is kínál olcsó tankolási lehetőséget. Az új, éjjel-nappal nyitva tartó Tesco benzinkút igazán kedvező árakkal várja az autósokat, az átlagáraknál 8-10 forinttal olcsóbban lehet majd itt tankolni. Az egri hipermarket mellett megnyílt üzemanyagtöltő állomás az ország harmincadik, idén hatodik Tesco benzinkútja.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.


Az új, egri Tesco benzinkút a magyar és európai uniós szabványoknak megfelelő minőségű 95-ös, 98-as benzint és dízelolajat árusít. A kiváló üzemanyagok mellett a kút felszereltsége is egyedülálló: a világszerte működő Tesco benzinkutak sorában elsőként itthon használnak különleges minőségű kútoszlopokat, érintőképernyős kasszát, illetve egy olyan számítógépes rendszert, amely jelentősen gyorsítja, és könnyen áttekinthetővé teszi a tankolást. A környezetvédelmi előírásoknak teljes mértékben megfelelő négy töltőoszlopnál egyidejűleg összesen nyolc autó tankolhat. Az új kút minden nap 24 órás nyitva tartással várja a vásárlókat.

Az egri kúthoz 72 négyzetméteres üzlet tartozik, ahol mintegy 1200 féle terméket kínál a Tesco, köztük nem csupán autóápolási szereket, olajat, szélvédőmosót, vegyiárut, dohányt, édességet, előrecsomagolt szendvicseket, kávét és üdítőket, de a benzinkúti üzletek esetében szokatlan módon alapvető élelmiszereket is, például tejet és kenyeret. Az üzletben kapható termékek árai a szomszédos hipermarket árait követik, s az akciós termékeket itt is akciósan árulják majd. Fizetni bankkártyával, Tesco Bevásárlókártyával, Tesco vásárlási utalvánnyal, vagy akár euróval is lehet.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. november 27. szombat
Virgil
47. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?