Low angle view of three young people using mobile phones outdoors. Addicted gen z friends holding smartphone outside. Blue sky. Copy space for text.

Vadonatúj szolgáltatást vezet be a Revolut: ennek rengeteg magyar ügyfél örülhet

2024. március 26. 09:01

Több ország mellett most Magyarországon is elérhetővé tette a Revolut az eSIM alapú, internet előfizetéses szolgáltatását - írja a Revinfo. Fontos, hogy csak azoknál a telefonoknál fog ez működni, ami támogatja az eSIM funkciót. A Revolut appban/fiókban is csak azok fogják látni az eSIM szolgáltatást, akiknek a telefonjukban ez be van építve (Revolut app » Életmód menüpont » eSIM).

Az eSIM egy digitális SIM, ami lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy mobilhálózati előfizetésüket szoftveresen aktiválják, fizikai SIM-kártya nélkül - írják. Az eSIM lehetővé teszi az előfizetés egyszerű aktiválását elektronikus úton, így nincs szükség fizikai SIM-kártyák vásárlására vagy cseréjére. Egyetlen eSIM képes több mobil előfizetés tárolására, ami ideális lehet azok számára, akik gyakran utaznak, vagy több hálózati szolgáltatót szeretnének használni. Mivel az eSIM be van építve a készülékbe, több hely marad más komponensek számára, amelyek javíthatják a készülék teljesítményét vagy akár csökkenthetik annak méretét.

Mit kínál a Revolut eSIM szolgáltatása?

Csak mobilinternet használatára elérhető, hívást fogadni vagy indítani nem lehet. A Revolut Ultra előfizetők 3 GB nemzetközi adatforgalmat kapnak díjmentesen. A többi Revolut csomag felhasználója bármikor vásárolhat a Revolut appban extra adatforgalmat helyi (csak az adott kiválasztott országban), regionális (44 országban) és globális szinten (108 országban).

A jelenlegi bevezető ajánlat díjmentesen ad 100 mb internetet 7 napon keresztül, ha valaki 2024. május 1-ig aktiválja a Revolut eSIM-et. A Revolut app az eSIM-en keresztül adathasználat nélkül is működik - írták.

 


 

 

Kiknek lehet hasznos ez a szolgáltatás?
 

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Az Európai Unió országaiban a romaing díjakat már korábban eltörölték, így a magyar mobil előfizetéseddel ha adatkorlátozással, de külön díj nélkül tudsz internetezni (de mindig nézd meg a mobilszolgáltatódat, hogy mely országokban kínál külön díj nélkül mobilinternetet).

Viszont vannak olyan országok, ahol nagyon drága tud lenni a mobilinternetezés és a roming díj eltörlése azokra nem vonatkozik, mint pl. Svájc… de ha Európán kívül utazol, akkor is szükség van valamilyen plusz mobil előfizetésre.

Természetesen más országokba elutazva, ahol szükség van helyben külön mobilinternet szolgáltatásra, nem biztos, hogy a Revolut ajánlata lesz a legolcsóbb, sokszor lehet találni turistáknak kedvezőbb helyi ajánlatokat. Persze, sok felhasználó fog valószínűleg élni a Revolut ajánlatával, mert az appból kényelmesen, nagyon gyorsan elő lehet fizetni.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 18. szombat
Erik, Alexandra
20. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. május 18. 19:19
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem