2 °C Budapest
Budapest, 2020. július 18.A WestEnd City Center Közép- és Kelet-Európa egyik legnagyobb területû bevásárlóközpontjának fõbejárata a Váci úton.MTVA/Bizományosi: Róka László ***************************Kedves Felhasználó!Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.

Itt a Westend bejelentése: meglepő újdonságokkal készülnek a járvány utáni nyitásra

2021. április 23. 16:02

Két új ételterasszal várja szombattól vásárlóit a Westend, májusban pedig új funkciókkal és terekkel nyit a Tetőkert is. Budapest központi plázája az ételteraszokon, a bevásárlóközpont belső és külső tereiben, illetve az üzletekben is fokozott járványügyi intézkedésekkel teszi biztonságossá a vásárlást, étkezést és kikapcsolódást.  

A Westend nem csak látogatói, hanem bérlői számára is biztonságos lehetőségeket kíván teremteni a járványhelyzet során. Szombattól ételteraszok nyílnak a Ferdinánd, illetve a Kabos (Váci út) bejáratoknál - írja közleményében a pláza.

A Westend Teraszokon a vásárlók biztonságosan fogyaszthatják el az éttermekben és kávézókban vásárolt ételeket és italokat. A bevásárlóközpont ezzel is segíti az élet újraindulását mind vásárlói, mind bérlői számára. A Westend Teraszok mindennap 10.00-21.30 óráig tartanak nyitva, az asztalok és a székek a járványügyi előírások betartása mellett (azaz a vendégek közötti minimum másfél méteres távolságot tartva) lesznek használhatók, és ezeken a területeken is biztosítanak kézfertőtlenítőt. Emellett természetesen a bevásárlóközpont szabadtéri területtel rendelkező vendéglátó egységei – az Okay Italia, a Vapiano és a Starbucks – is várják a látogatókat saját teraszaikon.

“Mindannyian látjuk és érezzük, hogy a járvány során mennyire nehéz helyzetbe kerültek a vendéglátóhelyek. Folyamatosan egyeztettünk és jelenleg is egyeztetünk az éttermek és kávézók üzemeltetőivel, így amint az időjárás, illetve a járványhelyzet engedi, lehetőségeinkhez mérten segítjük a vendéglátóegységeket a nyitásban. Ételteraszaink a beltéri ételudvar helyettesítőjeként működnek majd, így a bent megvásárolt ételeket és italokat az előírásoknak megfelelően a teraszon biztonsággal fogyaszthatják a vendégek. Bízunk benne, hogy ezzel a hozzánk látogatók is szívesebben választják a Westendet és bérlőinknek is segítünk, hogy a korlátozások után nagyobb forgalmat bonyolíthassanak.” - mondta el Kovács Orsolya, a Westend marketingigazgatója. 

A Westend Tetőkert kedvelőinek sem kell sokat várniuk a nyitásra. Május közepétől megújult külsővel, új funkciókkal, többek között szabadtéri edzőparkkal és izgalmas programokkal várja a látogatókat Budapest legnagyobb, hatalmas zöldfelülettel rendelkező nyilvános tetőkertje - írják. Ha a járványhelyzet lehetővé teszi, piac, piknik, fesztivál, illetve szabadtéri EB meccsnézés is szerepel majd az események között, illetve rövid idő alatt népszerűvé vált közösségi irodaterüket, a Workplace-t is felköltöztetik a tetőkertre. A szabadtéri Workout edzőpark előkészületei pedig már most is javában zajlanak, hogy a sportolni vágyók mihamarabb birtokba vehessék az eszközöket. 

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A bevásárlóközpont továbbra is kéri az érkezőket, hogy tartsák be a járványügyi előírásokat, figyeljenek és vigyázzanak egymás egészségére, hiszen csak így térhetünk vissza fokozatosan és biztonságban a járvány előtti életünkbe! 

(Címlapkép - MTVA/Bizományosi: Róka László)

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 25. csütörtök
Márk
17. hét
Április 25.
Malária világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem