21 °C Budapest
Budapest, 2020. július 18.A WestEnd City Center Közép- és Kelet-Európa egyik legnagyobb területû bevásárlóközpontjának fõbejárata a Váci úton.MTVA/Bizományosi: Róka László ***************************Kedves Felhasználó!Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.

Itt a Westend bejelentése: meglepő újdonságokkal készülnek a járvány utáni nyitásra

2021. április 23. 16:02

Két új ételterasszal várja szombattól vásárlóit a Westend, májusban pedig új funkciókkal és terekkel nyit a Tetőkert is. Budapest központi plázája az ételteraszokon, a bevásárlóközpont belső és külső tereiben, illetve az üzletekben is fokozott járványügyi intézkedésekkel teszi biztonságossá a vásárlást, étkezést és kikapcsolódást.  

A Westend nem csak látogatói, hanem bérlői számára is biztonságos lehetőségeket kíván teremteni a járványhelyzet során. Szombattól ételteraszok nyílnak a Ferdinánd, illetve a Kabos (Váci út) bejáratoknál - írja közleményében a pláza.

A Westend Teraszokon a vásárlók biztonságosan fogyaszthatják el az éttermekben és kávézókban vásárolt ételeket és italokat. A bevásárlóközpont ezzel is segíti az élet újraindulását mind vásárlói, mind bérlői számára. A Westend Teraszok mindennap 10.00-21.30 óráig tartanak nyitva, az asztalok és a székek a járványügyi előírások betartása mellett (azaz a vendégek közötti minimum másfél méteres távolságot tartva) lesznek használhatók, és ezeken a területeken is biztosítanak kézfertőtlenítőt. Emellett természetesen a bevásárlóközpont szabadtéri területtel rendelkező vendéglátó egységei – az Okay Italia, a Vapiano és a Starbucks – is várják a látogatókat saját teraszaikon.

“Mindannyian látjuk és érezzük, hogy a járvány során mennyire nehéz helyzetbe kerültek a vendéglátóhelyek. Folyamatosan egyeztettünk és jelenleg is egyeztetünk az éttermek és kávézók üzemeltetőivel, így amint az időjárás, illetve a járványhelyzet engedi, lehetőségeinkhez mérten segítjük a vendéglátóegységeket a nyitásban. Ételteraszaink a beltéri ételudvar helyettesítőjeként működnek majd, így a bent megvásárolt ételeket és italokat az előírásoknak megfelelően a teraszon biztonsággal fogyaszthatják a vendégek. Bízunk benne, hogy ezzel a hozzánk látogatók is szívesebben választják a Westendet és bérlőinknek is segítünk, hogy a korlátozások után nagyobb forgalmat bonyolíthassanak.” - mondta el Kovács Orsolya, a Westend marketingigazgatója. 

A Westend Tetőkert kedvelőinek sem kell sokat várniuk a nyitásra. Május közepétől megújult külsővel, új funkciókkal, többek között szabadtéri edzőparkkal és izgalmas programokkal várja a látogatókat Budapest legnagyobb, hatalmas zöldfelülettel rendelkező nyilvános tetőkertje - írják. Ha a járványhelyzet lehetővé teszi, piac, piknik, fesztivál, illetve szabadtéri EB meccsnézés is szerepel majd az események között, illetve rövid idő alatt népszerűvé vált közösségi irodaterüket, a Workplace-t is felköltöztetik a tetőkertre. A szabadtéri Workout edzőpark előkészületei pedig már most is javában zajlanak, hogy a sportolni vágyók mihamarabb birtokba vehessék az eszközöket. 

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A bevásárlóközpont továbbra is kéri az érkezőket, hogy tartsák be a járványügyi előírásokat, figyeljenek és vigyázzanak egymás egészségére, hiszen csak így térhetünk vissza fokozatosan és biztonságban a járvány előtti életünkbe! 

(Címlapkép - MTVA/Bizományosi: Róka László)

NEKED AJÁNLJUK
Megdőlt a nagy videójáték-tévhit: ezt rengeteg szülő elrontja, súlyos árat fizet érte

A 6-18 éves fiatalok mintegy heti 8 órát töltenek játékkal, a magyar gyerekek pedig mintegy 76 százaléka ezzel tölti a szabadidejét.

Ezzel robbantana bankot rengeteg magyar: sokan nem is ismerik, pedig milliók múlhatnak rajta

A startolásnál a magyarok mindössze 10-15 százaléka ismerte a közösségi finanszírozás lényegét, és sokan még mindig összekeverik ezt a fajta támogatást a jótékonykodással.

5 érv amellett, hogy vásárlóként miért válaszd a közösségi finanszírozást

Békebeli személyesség, XXI. századi technológia - a közösségi finanszírozás közel sem olyan újkeletű fogalom, mint azt gondolnánk.

Csendes gyilkostól rettegnek a magyarok: van ok a félelemre, a génjeinkben lapulhat a kór

A szorongás nem alaptalan, hiszen Magyarország évek óta rosszul szerepel a rákkal kapcsolatos halálozási listákon.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. július 6. szerda
Csaba
27. hét
Július 6.
A csók világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?