28 °C Budapest
Lejárt a határidő: eddig kell elhagynia budai luxusvilláját Vajna Tímeának

Lejárt a határidő: eddig kell elhagynia budai luxusvilláját Vajna Tímeának

2019. október 29. 18:01

Január végén lejár Vajna Tímea bérleti szerződése, amit nem kíván meghosszabbítani. Ekkor tehát végleg el kell hagynia a budai luxusvillát, amiben férjével, Vajna Andrással laktak.

Vajna Tímea egy évig marad férje halála után közös, budai villájukban, és január végén végleg kiköltözik. Ezután az USA felé az irányt. Vajna Tímea saját elmondása szerint nem érzi jól magát a villában, hiába van meg minden luxus a 2 000 négyzetméteres ingatlanban - írja a blikk.

Hiányozni fog a villa, hiszen életem legmeghatározóbb éveit töltöttem ott Andy-vel, most viszont próbálok arra törekedni, hogy amit még közösen megálmodtunk, azt már csak az ő emléke miatt is folytassam és megvalósítsam

- mondta el a Blikknek Vajna Tímea, aki azt is elárulta, hogy hamarosan véget ér a lakásbérleti szerződése, amivel kapcsolatban jelezte, nem kíván hosszabbítani. 

Vajna Tímea egyébként Los Angelesbe költözik, ahonnan az amerikai állampolgárság megszerzése miatt nem is utazhat vissza Magyarországra egy éven belül. A nyugati-parti amerikai városban egyébként Vajna Tímeának még nincs ingatlanja, de elmondása szerint reméli, hogy ez egy év alatt megoldódik. 

A hagyatéki tárgyalás még folyik, a neheze hátra van, így még én sem tudom, mi lesz a sorsom

- tette hozzá Tímea, akinek tervben van, hogy fánkozót nyit az USA-ban is. 

(Címlapkép - MTI Fotó: Balogh Zoltán)
NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. július 31. szombat
Oszkár
30. hét
EZT OLVASTAD MÁR?