13 °C Budapest

Lejárt a határidő: eddig kell elhagynia budai luxusvilláját Vajna Tímeának

2019. október 29. 18:01

Január végén lejár Vajna Tímea bérleti szerződése, amit nem kíván meghosszabbítani. Ekkor tehát végleg el kell hagynia a budai luxusvillát, amiben férjével, Vajna Andrással laktak.

Vajna Tímea egy évig marad férje halála után közös, budai villájukban, és január végén végleg kiköltözik. Ezután az USA felé az irányt. Vajna Tímea saját elmondása szerint nem érzi jól magát a villában, hiába van meg minden luxus a 2 000 négyzetméteres ingatlanban - írja a blikk.

Hiányozni fog a villa, hiszen életem legmeghatározóbb éveit töltöttem ott Andy-vel, most viszont próbálok arra törekedni, hogy amit még közösen megálmodtunk, azt már csak az ő emléke miatt is folytassam és megvalósítsam

- mondta el a Blikknek Vajna Tímea, aki azt is elárulta, hogy hamarosan véget ér a lakásbérleti szerződése, amivel kapcsolatban jelezte, nem kíván hosszabbítani. 

Vajna Tímea egyébként Los Angelesbe költözik, ahonnan az amerikai állampolgárság megszerzése miatt nem is utazhat vissza Magyarországra egy éven belül. A nyugati-parti amerikai városban egyébként Vajna Tímeának még nincs ingatlanja, de elmondása szerint reméli, hogy ez egy év alatt megoldódik. 

A hagyatéki tárgyalás még folyik, a neheze hátra van, így még én sem tudom, mi lesz a sorsom

- tette hozzá Tímea, akinek tervben van, hogy fánkozót nyit az USA-ban is. 

(Címlapkép - MTI Fotó: Balogh Zoltán)
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem