Megnyílt a föld, az olajkút után újabb katasztrófa! Képek!

2010. május 13. 14:02

A Mexikói-öbölben történt olajkatasztrófa után újabb sokkoló - négy ember életét követelő - esemény történt a tengerentúlon. A mentést levezénylő sokat látott tűzoltóparancsnok is megdöbbenve állt az eset előtt, amikor a kanadai kisvárosban megnyílt a föld és elnyelt egy házat a benne élőkkel együtt.


Egy négytagú család veszett oda, amikor egy szabvány focipályától négyszer hosszabb és körülbelül 30 méter mély kráter keletkezett. A házat teljesen befedte a sár és a törmelék, az életmentők egy egész napon át ástak, de sajnos már csak a holttesteket találták meg.

Az egyik tűzoltó szívszorító megszólalásában elmondta, hogy a család éppen televíziózott, amikor a katasztrófa bekövetkezett, egyiküket még mindig a kanapén fekve találták meg. A család kedvencét, Foxy-t legyengülve találták meg, de a kutya megúszta ép bőrrel a szerencsétlenséget. A kráterben több ingatlan és autó, valamint egy itt húzódó útszakasz is odaveszett.

A tragédia megdöbbentette az ezres lélekszámmal rendelkező csendes kisfalu, Saint-Jude lakóit. Szakértők szerint egy üreg alakult ki a földben, ami a sorozatos esőzésektől egyre nagyobb lett, majd a víz teljesen alámosta az agyagos területet, így az 500 méter hosszan beszakadt. Állítólag évekkel ezelőtt történt már hasonló eset a térségben, akkor egy híd semmisült meg.

A mentést vezető tűzoltóparancsnok elmondta, hogy nehéz elképzelni egy olyan szerencsétlenséget, ami itt történt, ilyet eddig csak katasztrófafilmekben lehetett látni. A képek forrása: Sun magazin

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 25. szombat
Vilmos
25. hét
Június 25.
Vitiligo világnapja
Június 25.
Barlangok napja
Június 25.
Tengerész világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. június 25. 19:22