Sötét ingatlanügylet Balatonvilágoson

2009. május 15. 09:32

Jegyzőkönyvben maga Balatonvilágos jegyzője ismerte el nyilvánosan, hogy köze van a településen lévő egykori BM-üdülőhöz. A hivatalnok férje ingatlanirodát működtet a településen. A 14 ezer négyzetméteres, közvetlen vízkapcsolattal rendelkező üdülőt az állam tavaly elcserélte egy a parttól távolabb eső üdülőre.

Ingatlanközvetítést, értékbecslést, jogi tanácsadást és teljes körű ügyintézést kínál internetes portálján a családi vállalkozás. Bár a jegyzőnek a hivatalos iratok szerint nincs részesedése a cégben, csak férjének és férje testvérének. A hírek szerint az ingatlaniroda miatt több konfliktus alakult már ki a képviselő-testületi üléseken.

A jegyzőkönyvek szerint tavaly októberben a volt BM-üdülő ügye kapcsán az egyik képviselő felrótta a jegyzőnek a családi vállalkozás tevékenységét, aki eképpen reagált: "Te megélsz a háziorvosi praxisból, az én férjem meg ezáltal. A jegyzőnek nem lehet más jogviszonya. Nem titkoltam sohasem a BM-üdülőt." A volt BM-üdülő kapcsán a Hírlap által feltett kérdéseket a jegyző csak találgatásnak minősítette, majd leszögezte, hogy nem akar nyilatkozni és pletykák forrásává válni.

A tulajdoni lap alapján a 14 ezer négyzetméteres, közvetlen vízparti kapcsolattal rendelkező, volt állami tulajdonú terület csere útján egy magáncéghez került. A hírek szerint a cég saját közvetlen vízparti kapcsolattal nem rendelkező, teniszpályával, medencével ellátott üdülőjét cserélte a volt BM-üdülőre.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. június 25. kedd
Vilmos
26. hét
Június 25.
Vitiligo világnapja
Június 25.
Barlangok napja
Június 25.
Tengerész világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm