14 °C Budapest

Magyarországra érkezett az egyik legnagyobb ír ingatlanügynökség

Pénzcentrum
2008. május 13. 09:48

Magyarországra érkezett nemzetközi hírű, ír Jack French & Associates vezetősége, akik magyar projekteket kínálnak a világ több országában. A magyar ingatlanok mellett, spanyol, török, portugál, amerikai és kanadai ingatlanok is megtalálhatók portfoliójában.

Holnap az ügynökség vezetői és külföldi kliensei a Bicske határában épülő Budapest Gate golfprojektet látogatják meg. Jack French szerint: a Magyar golfprojektek a külföldiek számára különösen jó befektetési lehetőségnek számítanak. Hiszen itt még viszonylag kevés golfpályával egybekötött ingatlanos beruházás.

Magyarországon - alig több mint 20 pálya létezik, míg Csehországban már közel 70. Így azok, akik most akarnak beszállni a golf-ingatlanpiaci üzletbe, azok Magyarországot jó befektetésnek tartják, hiszen itt még nincs "túlkínálat" az ilyen típusú projektekből.

Az ír ügynökség tapasztalatait erősítik meg azok a kutatások is, amelyeket a KPMG végzett korábban: A golfpályák közelében épülő új lakások piacán akár 30 százalékkal magasabb árak is elérhetők, mint máshol. Sőt, a sikeres projektek első vásárlói 34 százalékkal fizetnek kevesebbet, mint akik a beruházás második vagy harmadik évében szállnak be - tette hozzá Kövesdi Marcell a Budapest Gate értékesítésért felelős igazgatója.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. május 18. kedd
Erik, Alexandra
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?