3 °C Budapest

V. kerület: lassan bontakozik ki a boom!

Pénzcentrum
2008. április 25. 11:30

A belváros, azaz az V. kerület rendkívül színes lakáspalettával rendelkezik. A főleg diákok által keresett jutányos árú garzonlakások, a legtipikusabb, komoly felújításra szoruló, 70-80 négyzetméteres ingatlanok, valamint az exkluzív méretű és kivitelezésű panorámás lakások piaca azonban csak lassan követi a VI. kerületi ingatlanboomot - írja az ingatlanmagazin.com.

Az euróra várnak a külföldiek

Az ingatlanközvetítők egyetértenek abban, hogy bár 2007 nyara óta stagnál az V. kerületi piac, 2008-ban megélénkülő keresletre lehet számítani. Fekete Richárd, a BudaGold Ingatlan Center ügyvezetője szerint továbbra is a külföldi befektetők jelenléte dominál majd, akik többnyire az 50 millió forint feletti, exkluzív kivitelezésű, viszonylag gyorsan és rövidebb időtávra is bérbe adhatók ingatlanokat keresik. Prohászka Gábor, az Ingatlanpaletta Kft. értékesítési vezetője a piac szegmentálódására hívta fel a figyelmet; a jó minőségű, kiemelkedő adottságú ingatlanok ára emelkedett, a többieké viszont kis mértékben csökkent.

Tovább a cikk folytatásához...

Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 30. csütörtök
Zalán
13. hét
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. március 29. 20:57