11 °C Budapest

Ellenőriztesse gázkészülékét!

Pénzcentrum
2007. október 1. 08:08

A Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal (MKEH) és az IPOSZ együttműködési megállapodást kötött. Az ebben foglaltaknak megfelelően a Gáziparosok Országos Egyesülete (GOE) - az IPOSZ szakmai ipartestülete - a Hivatallal összefogva tájékoztató tevékenységet folytat a gázkészüléket (gáztűzhely, vízmelegítő, konvektor, kazán stb.) üzemeltető lakosság körében.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Azt szeretnék elérni, a rendszeres készülék-karbantartás és a gázfogyasztó berendezések Gáztörvényben előírt, ötévente kötelező műszaki biztonsági felülvizsgálata valóban elérje a célját, az üzembiztonság növelését és a hatékony, költségkímélő üzemeltetési feltételek megteremtését.

A gázfogyasztó készülékek évenkénti egyszeri, szakemberekkel történő átvizsgáltatása a lakosság biztonságát szolgálja.

A lakosság által igénybe vett szolgáltatások csak abban az esetben garantálnak megtérülést, ha a munkákat feljogosított, fényképes gázszerelői igazolvánnyal rendelkező, az MKEH által felügyelt továbbképzéseken résztvevő szakemberekkel végeztetik el.

A GOE a gázkészülékek üzemeltetésével kapcsolatos kötelező előírásokkal, valamint az üzembiztonság és gazdaságos üzemeltetés érdekében javasolt teendőkkel kapcsolatban felvilágosítást ad a 269-2589-es telefonszámon.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. október 28. csütörtök
Simon, Szimonetta
43. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 28. 12:00