-2 °C Budapest

Ellenőriztesse gázkészülékét!

Pénzcentrum
2007. október 1. 08:08

A Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal (MKEH) és az IPOSZ együttműködési megállapodást kötött. Az ebben foglaltaknak megfelelően a Gáziparosok Országos Egyesülete (GOE) - az IPOSZ szakmai ipartestülete - a Hivatallal összefogva tájékoztató tevékenységet folytat a gázkészüléket (gáztűzhely, vízmelegítő, konvektor, kazán stb.) üzemeltető lakosság körében.

Azt szeretnék elérni, a rendszeres készülék-karbantartás és a gázfogyasztó berendezések Gáztörvényben előírt, ötévente kötelező műszaki biztonsági felülvizsgálata valóban elérje a célját, az üzembiztonság növelését és a hatékony, költségkímélő üzemeltetési feltételek megteremtését.

A gázfogyasztó készülékek évenkénti egyszeri, szakemberekkel történő átvizsgáltatása a lakosság biztonságát szolgálja.

A lakosság által igénybe vett szolgáltatások csak abban az esetben garantálnak megtérülést, ha a munkákat feljogosított, fényképes gázszerelői igazolvánnyal rendelkező, az MKEH által felügyelt továbbképzéseken résztvevő szakemberekkel végeztetik el.

A GOE a gázkészülékek üzemeltetésével kapcsolatos kötelező előírásokkal, valamint az üzembiztonság és gazdaságos üzemeltetés érdekében javasolt teendőkkel kapcsolatban felvilágosítást ad a 269-2589-es telefonszámon.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 8. csütörtök
Mária
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. december 7. 22:14
Pénzcentrum  |  2022. december 7. 18:19