5 °C Budapest

Hamarosan nyit a 11. Budapesti Lakásvásár

Pénzcentrum
2007. szeptember 17. 08:44

Ezen a héten pénteken nyitja meg kapuit Magyarország legnagyobb lakáspiaci rendezvénye. A lakásmustrán ismét új szekciókkal és teljeskörű lakáskínálattal ünnepli 5. születésnapját a Lakásvásár rendezvénysorozat. Számos most induló beruházással készülnek a fejlesztők, beruházók, de érdemes a már futó projektek lakásai között is körülnéznie annak, aki az őszi lakáspiaci szezonnyitóra kilátogat a SYMA Csarnok nyolcezer négyzetméteres kiállítói terébe.

Új, használt, családi vagy készház? Az új és használt lakásokat egyaránt bemutató nagy franchise fogalmazó hálózatok standjainál, az Ingatlanközvetítők udvarában és a Kulcs-hajón kiállító kis közvetítőknél várják azokat is, akik új otthonuk megtalálása előtt a régit szeretnék eladni.
A kínálat abban az értelemben a szokásos képet mutatja, hogy a piacon lévő lakáskínálat minden válfaja fellehető a Lakásvásáron, legyen az belvárosi garzon, vagy budai luxuslakás. Nem csalódik, aki a dunaparti, egyre szélesebb kínálatot keresi, de az sem, aki kertvárosi lakóparkban képzeli el az új otthont. A használtlakások között a legolcsóbbtól a századelős villáig minden megtalálható, és szokás szerint lesznek telkek az agglomerációból és vidéki lakások Pest megyéből, de még Miskolcról is.

Építészek első ízben jelennek meg önálló kiállítóként lakáspiaci rendezvényen, nem kis várakozással tekintve az érdeklődők kérdései elé. A családi házban gondolkodók tehát profiktól kapnak jó tanácsokat azért, hogy zökkenőmentesen felépüljön az új ház. Értük a készházasok is versenybe szállnak, akik immáron hagyományosan kapcsolódnak a Lakásvásár-rendezvénysorozathoz.

Hiteltanácsadás nem csak kezdőknek! A legnagyobb bankok ismét profi adatbázissal és persze hiteles képletekkel érkeznek; kihelyezett ügyfélszolgálati irodáik személyre szabottan segítenek a kölcsönfelvételhez kapcsolódó információkban. Persze külön jó a leendő ügyfélnek, hogy itt, egy helyen több bank és számos, bankfüggetlen hiteltanácsadó is segíti az eligazodást, így nem csak a lakáspiaci kínálat, de a bankok hiteltermékei is összevethetők egymással.
Szokás szerint a dr. Hidai és társai Ügyvédi Iroda munkatársai várják a szerződésekkel, vagy bérlettel kapcsolatos jogi kérdéseket, problémákat. Nem ez az egyetlen ingyenes szolgáltatása a 11. budapesti Lakásvásárnak; az Internet Cafe, vagy a Gyermeksziget játszótér (új baba-mama sarokkal) most is a látogatók rendelkezésére áll.

Az ötéves Lakásvásár 11. budapesti kiállítása friss lakáspiaci információkkal, árakkal és trendekkel várja a lakáskeresőket.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 4. vasárnap
Borbála, Barbara
48. hét
December 4.
A cookie napja
December 4.
Advent (2.)
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. december 4. 16:10