28 °C Budapest

OTP Bank: megemelt forintbetét kamatokkal indul az új megtakarítási program!

Pénzcentrum
2008. november 4. 08:01

A legnagyobb hazai hitelintézet őszi megtakarítás-ösztönző programja keretében 214 milliárd forintot helyeztek el a befektetők akciós lakossági betétekben, ami tükrözi az ügyfelek bizalmát. Az OTP Bank 2008. november 3-ával indította új, Bizalom elnevezésű megtakarítási programját, melyben a lakossági számlakonstrukciókhoz kapcsolódóan többféle lejáratra kínál a jegybanki alapkamatot jóval meghaladó hozamú forintbetét lekötési lehetőségeket. Az ügyfelek 3, 4 és 9 hónapos betétlekötési lehetőségek közül választhatnak.

Az akcióban most azok is részt vehetnek, aki nem tudják meglévő megtakarításaikat növelni: a Bizalom akciós forintbetétekben 4 hónapra már 50.000, 9 hónapra minimum 100.000 forint meglévő forrás is leköthető. Az újonnan elhelyezett összegekre kiemelkedő, a jegybanki alapkamatot meghaladó hozamot fizet az OTP Bank, 1 millió forint felett 4 hónapra évi 12,0%, 9 hónapos lekötés esetén pedig évi 13,0% a kamat. A megtakarításukat növelő ügyfelek a meglévő megtakarításaikat is kedvezőbb kamatokkal köthetik le a 4 hónapos akciós betétben. Számukra a bank évi 11%-os kamatot fizet 1 millió forint feletti összeg lekötése esetén.

Az OTP Banknál azok is találnak kedvező lekötési lehetőséget, akik otthonról szeretnék bankügyeiket intézni. Számukra a bank a Direkt akciós betétet ajánlja, melynél a futamidő 3 hónap, az elérhető éves kamat pedig, legalább 200.000 forint lekötése esetén évi 10,00%. Folytatódik a Mobil betét akció is, amelynél - ugyancsak 3 hónapra - összeghatártól függetlenül évi 10,00%-os kamatot fizet a bank.

Továbbra is elérhető az OTP HozamDuó Jubileum Megtakarítási Csomag, amelynél november 11-ig kiemelkedő hozamfeltételek mellett helyezhetik el megtakarításaikat a bank azon ügyfelei, akik legalább 150.000 forint névértékben jegyeznek az OTP Jubileum Alap befektetési jegyéből össznévértéken, 2008. október 16-i megtakarítási állományukat legalább 150.000 forinttal növelik, és az akciós forint lekötött betétbe 1. alkalommal minimum 150.000 forintot helyeznek el. A megtakarítási csomagban elhelyezett 2 hónapos futamidejű betét után a bank évi fix 15%-os kamatot fizet összeghatártól függetlenül.

Az akciós lehetőségek mellett továbbra is kínál az OTP Csoport olyan termékeket, amelyek megvásárlásával az ügyfelek tőkegaranciával részesülhetnek a részvénypiacok emelkedéséből. Ilyen típusú termékek betét, kötvény és befektetési alap formában is elérhetőek, és ideális befektetési lehetőséget nyújtanak hektikusabb pénz- és tőkepiaci körülmények között is. Az OTP Bank emellett nemcsak az akciós termékeknél kínál a korábbiaknál magasabb kamatot, a legutóbbi jegybanki kamatemeléssel összefüggésben folyamatban van a nem akciós kamatok felülvizsgálata.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Forrás: OTP Bank Médiakommunikációs Osztály

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. május 27. 12:26
Kezdetét veszi Kelet-Közép-Európa legnagyobb televíziós sorozatötlet-pályázata, a Hypewriter idei me...
Kiszámoló  |  2024. május 27. 10:13
Kínában több tízmillió üres, gyakran félkész lakás van, a világ végén, ahol senki nem akar és soha n...
Bankmonitor  |  2024. május 27. 08:25
A CSOK Plusz egy igen kedvező, legfeljebb 3 százalékos kamatozású támogatott lakáshitel, ráadásul mé...
Holdblog  |  2024. május 27. 07:27
Egyre nagyobb szeletet szakítanak ki maguknak a kínai cégek a nyári Európa-bajnokság szponzori listá...
Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 27. hétfő
Hella
22. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm