11 °C Budapest

OTP Bank: megemelt forintbetét kamatokkal indul az új megtakarítási program!

Pénzcentrum
2008. november 4. 08:01

A legnagyobb hazai hitelintézet őszi megtakarítás-ösztönző programja keretében 214 milliárd forintot helyeztek el a befektetők akciós lakossági betétekben, ami tükrözi az ügyfelek bizalmát. Az OTP Bank 2008. november 3-ával indította új, Bizalom elnevezésű megtakarítási programját, melyben a lakossági számlakonstrukciókhoz kapcsolódóan többféle lejáratra kínál a jegybanki alapkamatot jóval meghaladó hozamú forintbetét lekötési lehetőségeket. Az ügyfelek 3, 4 és 9 hónapos betétlekötési lehetőségek közül választhatnak.

Az akcióban most azok is részt vehetnek, aki nem tudják meglévő megtakarításaikat növelni: a Bizalom akciós forintbetétekben 4 hónapra már 50.000, 9 hónapra minimum 100.000 forint meglévő forrás is leköthető. Az újonnan elhelyezett összegekre kiemelkedő, a jegybanki alapkamatot meghaladó hozamot fizet az OTP Bank, 1 millió forint felett 4 hónapra évi 12,0%, 9 hónapos lekötés esetén pedig évi 13,0% a kamat. A megtakarításukat növelő ügyfelek a meglévő megtakarításaikat is kedvezőbb kamatokkal köthetik le a 4 hónapos akciós betétben. Számukra a bank évi 11%-os kamatot fizet 1 millió forint feletti összeg lekötése esetén.

Az OTP Banknál azok is találnak kedvező lekötési lehetőséget, akik otthonról szeretnék bankügyeiket intézni. Számukra a bank a Direkt akciós betétet ajánlja, melynél a futamidő 3 hónap, az elérhető éves kamat pedig, legalább 200.000 forint lekötése esetén évi 10,00%. Folytatódik a Mobil betét akció is, amelynél - ugyancsak 3 hónapra - összeghatártól függetlenül évi 10,00%-os kamatot fizet a bank.

Továbbra is elérhető az OTP HozamDuó Jubileum Megtakarítási Csomag, amelynél november 11-ig kiemelkedő hozamfeltételek mellett helyezhetik el megtakarításaikat a bank azon ügyfelei, akik legalább 150.000 forint névértékben jegyeznek az OTP Jubileum Alap befektetési jegyéből össznévértéken, 2008. október 16-i megtakarítási állományukat legalább 150.000 forinttal növelik, és az akciós forint lekötött betétbe 1. alkalommal minimum 150.000 forintot helyeznek el. A megtakarítási csomagban elhelyezett 2 hónapos futamidejű betét után a bank évi fix 15%-os kamatot fizet összeghatártól függetlenül.

Az akciós lehetőségek mellett továbbra is kínál az OTP Csoport olyan termékeket, amelyek megvásárlásával az ügyfelek tőkegaranciával részesülhetnek a részvénypiacok emelkedéséből. Ilyen típusú termékek betét, kötvény és befektetési alap formában is elérhetőek, és ideális befektetési lehetőséget nyújtanak hektikusabb pénz- és tőkepiaci körülmények között is. Az OTP Bank emellett nemcsak az akciós termékeknél kínál a korábbiaknál magasabb kamatot, a legutóbbi jegybanki kamatemeléssel összefüggésben folyamatban van a nem akciós kamatok felülvizsgálata.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Forrás: OTP Bank Médiakommunikációs Osztály

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2023. március 24. 18:33
A Google szerint a PestiSrácok szerződést szegett azzal, hogy megkerülve a YouTube szabályait a néhá...
Kiszámoló  |  2023. március 24. 17:08
Kovács Tamás Egy névtelenséget kérő Wise alkalmazott küldte ezt a levelet a blogban is említett fize...
Buxelliott  |  2023. március 24. 15:56
Feljöttünk várakozás szerint az ellenálláshoz, ahonnan lefordul a piac. A folytásra még mindkét lehe...
MNB Intézet  |  2023. március 24. 11:44
Az SVB esete ismét rávilágít arra, hogy a bankok megmentése ellentmondásos kormányzati döntés lehet,...
Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 25. szombat
Irén, Írisz
12. hét
Március 25.
A gofri világnapja
Március 25.
A Föld órája
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?