22 °C Budapest

Megnyílt a századik CIB-fiók

Pénzcentrum
2007. július 10. 10:30

A mintegy harminc éves múltra visszatekintő CIB Bank 1992-ben hozta létre fiókhálózatának első egységét Győrött, tizenöt év elteltével pedig a közelmúltban Vecsésen már a századik fiókját nyitotta meg.

A CIB Bank 1992-ben megkezdett fiókhálózat-építési folyamata a 90-es évek végétől - a lakossági ügyfelek irányába történő fokozott nyitással - jelentősen felgyorsult. A kezdeti időszakot az évi egy-két fióknyitás jellemezte, ezt követően évente 4-5 fiók nyílt meg, de 2003-ban országos szinten még így is alig volt több mint 40 CIB-fiók.

A lakossági üzletág stratégiája mentén 2003-tól indult meg a fiókhálózat intenzív bővítése: 2004-ben - a korábbi 4-5 helyett - már 14, 2005-ben 19, az elmúlt évben pedig 21 fiókkal gazdagodott a hálózat.
A 100 fiók közül 45 Budapesten, 55 pedig vidéken áll az ügyfelek rendelkezésére.

A fiókhálózat régiós megoszlása:

Északkelet-magyarországi Régió - 11
(Nógrád, Heves, Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar)

Északnyugat-magyarországi Régió - 14
(Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Vas, Veszprém, Fejér)

Délkelet-magyarországi Régió - 10
(Jász-Nagykun-Szolnok, Bács-Kiskun, Csongrád, Békés)

Délnyugat-magyarországi Régió - 9
(Zala, Somogy, Tolna, Baranya)

Közép-magyarországi Régió - 24, amelyből 13 fiók Budapest külső kerületeiben található (Pest megye, Budapest)

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 20 millió forintot, 25 éves futamidőre, már 8,1 százalékos THM-el, és havi 151 979 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 8,52% a THM; a K&H Banknál 8,57%; a Raiffeisen Banknál 8,72%,  az Erste Banknál 9,02%; míg az OTP Banknál 9,3%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Budai Régió - 17

Pesti Régió - 15

A CIB, fiókhálózatának révén, országos lefedettséget biztosít, ami az egyik fontos tényezője a növekvő számú ügyfelek magas színvonalú, helyi kiszolgálásának.

A CIB - amely az egyik legjelentősebb hazai univerzális bank - a kereskedelmi banki és befektetési szolgáltatások rendkívül széles skáláját nyújtja az országos fiókhálózat valamennyi egységében. Maga a CIB Csoport - mert valójában csoportról beszélhetünk, amelybe lízingcég és faktorcég is tartozik - a lakossági ügyfelek, a társas vállalkozások, az intézmények és az egyéni vállalkozók számára egyaránt biztosítja szolgáltatásait: a bankszámlavezetéstől a betéti és hitelkártyákig, a különféle támogatott és egyéb - akár lízing, faktoring - finanszírozási lehetőségektől a befektetési és értékpapírügyletekig a termékek széles palettáját kínálja.

Az egyre több ügyfél (hiszen ma már csak magának a banknak 500 ezer ügyfele van, csoportszinten pedig a 600 ezret közelíti az ügyfelek száma) növekvő igényeinek kielégítésében a bankfiókok mellett egyre nagyobb teret kapnak az alternatív értékesítési csatornák. Országos szinten már 40, kifejezetten a CIB Csoport termékeit forgalmazó képviseleti iroda működik, amelyek többsége banki és lízingkonstrukciókat egyaránt kínál. A CIB kapcsolatban áll a legnagyobb és legismertebb ügynökhálózatokkal, amelyekkel hosszú távú üzleti kapcsolatot kíván kialakítani. Az ügyfelek a CIB bizonyos szolgáltatásait az előbb említett csatornákon túl - stratégiai együttműködés keretében - a Generali-Providencia Biztosítón, illetve, ugyancsak szoros együttműködésben, az ING Biztosítón keresztül is el tudják érni. Az ügyfelek kényelmét célozza - a nagy népszerűségnek örvendő CIB Internet Bankon és a CIB24 nonstop telefonos ügyfélszolgálaton kívül - az ATM-hálózat további fejlesztése, beleértve a fiókfüggetlen ATM-ek számának gyarapítását. Mindezeket figyelembe véve a CIB szolgáltatásai már ma is az ország több mint 150 pontján elérhetők az ügyfelek közvetlen közelében.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2023. szeptember 21. 16:41
Az önkormányzat vezetésében részt vevő DK elhatárolódik a polgármester döntésétől.
MNB Intézet  |  2023. szeptember 21. 10:10
Világszerte egyre élesebb verseny tapasztalható a felsőoktatási intézmények között a hallgatókért. E...
Holdblog  |  2023. szeptember 21. 06:46
A magas infláció és ennek következményeként megugró kamatok alapvetően új környezetet teremtettek a...
Kiszámoló  |  2023. szeptember 19. 10:24
A kormány január elsejétől beszántja a CSOK-ot és a hozzá kapcsolódó egyéb kedvezményeket, kizárólag...
A magyar menzák réméből lesz a jövő igazi szuperétele: disznótáp hozhatja el a forradalmat?

Drasztikusan átalakul a magyar gasztronómia a klímaváltozás miatt: komoly szemléletváltás kell a hazai konyhákban.

Ki nem találod, kiről nevezték el a legtöbb utcát Magyarországon: fotókon a rekorder

Ha egymás mellé tennénk mind a 2800-at, az Atlanti-óceánig is eljuthatnánk; utunk során pedig tökéletesen kirajzolódna egy a magyar társadalomról szóló szubjektív látlelet.

Nem akármibe vágott bele Király Gábor: Guinness-rekordra hajt a magyar kapuslegenda

Már csak 500 nevező kell, hogy magyar Guinness-rekord szülessen októberben! A cél továbbra is, hogy ezren rúgjanak büntetőt az Országos Tizenegyesrúgó Bajnokságon.

Szívszorító: ilyen képeket eddig nagyon kevesen láthattak Budapest szegényeiről

A művészről eddig még nem készült monográfia, ezt a hiányt pótolja az ősszel megjelenő, kétnyelvű (magyar és angol) művészeti album készül.

NAPTÁR
Tovább
2023. szeptember 21. csütörtök
Máté, Mirella
38. hét
Szeptember 21.
ENSZ nemzetközi békenap
Szeptember 21.
A hála világnapja
Szeptember 21.
Alzheimer világnap
Szeptember 21.
A magyar termék napja
Szeptember 21.
A magyar dráma ünnepe
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Új Pénzcentrum app
A legfrissebb hírek és árfolyamok
MOST NEM
LETÖLTÖM