Megnyílt a századik CIB-fiók

Pénzcentrum
2007. július 10. 10:30

A mintegy harminc éves múltra visszatekintő CIB Bank 1992-ben hozta létre fiókhálózatának első egységét Győrött, tizenöt év elteltével pedig a közelmúltban Vecsésen már a századik fiókját nyitotta meg.

A CIB Bank 1992-ben megkezdett fiókhálózat-építési folyamata a 90-es évek végétől - a lakossági ügyfelek irányába történő fokozott nyitással - jelentősen felgyorsult. A kezdeti időszakot az évi egy-két fióknyitás jellemezte, ezt követően évente 4-5 fiók nyílt meg, de 2003-ban országos szinten még így is alig volt több mint 40 CIB-fiók.

A lakossági üzletág stratégiája mentén 2003-tól indult meg a fiókhálózat intenzív bővítése: 2004-ben - a korábbi 4-5 helyett - már 14, 2005-ben 19, az elmúlt évben pedig 21 fiókkal gazdagodott a hálózat.
A 100 fiók közül 45 Budapesten, 55 pedig vidéken áll az ügyfelek rendelkezésére.

A fiókhálózat régiós megoszlása:

Északkelet-magyarországi Régió - 11
(Nógrád, Heves, Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar)

Északnyugat-magyarországi Régió - 14
(Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Vas, Veszprém, Fejér)

Délkelet-magyarországi Régió - 10
(Jász-Nagykun-Szolnok, Bács-Kiskun, Csongrád, Békés)

Délnyugat-magyarországi Régió - 9
(Zala, Somogy, Tolna, Baranya)

Közép-magyarországi Régió - 24, amelyből 13 fiók Budapest külső kerületeiben található (Pest megye, Budapest)

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

Budai Régió - 17

Pesti Régió - 15

A CIB, fiókhálózatának révén, országos lefedettséget biztosít, ami az egyik fontos tényezője a növekvő számú ügyfelek magas színvonalú, helyi kiszolgálásának.

A CIB - amely az egyik legjelentősebb hazai univerzális bank - a kereskedelmi banki és befektetési szolgáltatások rendkívül széles skáláját nyújtja az országos fiókhálózat valamennyi egységében. Maga a CIB Csoport - mert valójában csoportról beszélhetünk, amelybe lízingcég és faktorcég is tartozik - a lakossági ügyfelek, a társas vállalkozások, az intézmények és az egyéni vállalkozók számára egyaránt biztosítja szolgáltatásait: a bankszámlavezetéstől a betéti és hitelkártyákig, a különféle támogatott és egyéb - akár lízing, faktoring - finanszírozási lehetőségektől a befektetési és értékpapírügyletekig a termékek széles palettáját kínálja.

Az egyre több ügyfél (hiszen ma már csak magának a banknak 500 ezer ügyfele van, csoportszinten pedig a 600 ezret közelíti az ügyfelek száma) növekvő igényeinek kielégítésében a bankfiókok mellett egyre nagyobb teret kapnak az alternatív értékesítési csatornák. Országos szinten már 40, kifejezetten a CIB Csoport termékeit forgalmazó képviseleti iroda működik, amelyek többsége banki és lízingkonstrukciókat egyaránt kínál. A CIB kapcsolatban áll a legnagyobb és legismertebb ügynökhálózatokkal, amelyekkel hosszú távú üzleti kapcsolatot kíván kialakítani. Az ügyfelek a CIB bizonyos szolgáltatásait az előbb említett csatornákon túl - stratégiai együttműködés keretében - a Generali-Providencia Biztosítón, illetve, ugyancsak szoros együttműködésben, az ING Biztosítón keresztül is el tudják érni. Az ügyfelek kényelmét célozza - a nagy népszerűségnek örvendő CIB Internet Bankon és a CIB24 nonstop telefonos ügyfélszolgálaton kívül - az ATM-hálózat további fejlesztése, beleértve a fiókfüggetlen ATM-ek számának gyarapítását. Mindezeket figyelembe véve a CIB szolgáltatásai már ma is az ország több mint 150 pontján elérhetők az ügyfelek közvetlen közelében.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 16. vasárnap
Mózes, Botond
19. hét
Május 16.
A fény világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 15. 19:20