Megnyílt a századik CIB-fiók

Pénzcentrum
2007. július 10. 10:30

A mintegy harminc éves múltra visszatekintő CIB Bank 1992-ben hozta létre fiókhálózatának első egységét Győrött, tizenöt év elteltével pedig a közelmúltban Vecsésen már a századik fiókját nyitotta meg.

A CIB Bank 1992-ben megkezdett fiókhálózat-építési folyamata a 90-es évek végétől - a lakossági ügyfelek irányába történő fokozott nyitással - jelentősen felgyorsult. A kezdeti időszakot az évi egy-két fióknyitás jellemezte, ezt követően évente 4-5 fiók nyílt meg, de 2003-ban országos szinten még így is alig volt több mint 40 CIB-fiók.

A lakossági üzletág stratégiája mentén 2003-tól indult meg a fiókhálózat intenzív bővítése: 2004-ben - a korábbi 4-5 helyett - már 14, 2005-ben 19, az elmúlt évben pedig 21 fiókkal gazdagodott a hálózat.
A 100 fiók közül 45 Budapesten, 55 pedig vidéken áll az ügyfelek rendelkezésére.

A fiókhálózat régiós megoszlása:

Északkelet-magyarországi Régió - 11
(Nógrád, Heves, Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar)

Északnyugat-magyarországi Régió - 14
(Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Vas, Veszprém, Fejér)

Délkelet-magyarországi Régió - 10
(Jász-Nagykun-Szolnok, Bács-Kiskun, Csongrád, Békés)

Délnyugat-magyarországi Régió - 9
(Zala, Somogy, Tolna, Baranya)

Közép-magyarországi Régió - 24, amelyből 13 fiók Budapest külső kerületeiben található (Pest megye, Budapest)

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Budai Régió - 17

Pesti Régió - 15

A CIB, fiókhálózatának révén, országos lefedettséget biztosít, ami az egyik fontos tényezője a növekvő számú ügyfelek magas színvonalú, helyi kiszolgálásának.

A CIB - amely az egyik legjelentősebb hazai univerzális bank - a kereskedelmi banki és befektetési szolgáltatások rendkívül széles skáláját nyújtja az országos fiókhálózat valamennyi egységében. Maga a CIB Csoport - mert valójában csoportról beszélhetünk, amelybe lízingcég és faktorcég is tartozik - a lakossági ügyfelek, a társas vállalkozások, az intézmények és az egyéni vállalkozók számára egyaránt biztosítja szolgáltatásait: a bankszámlavezetéstől a betéti és hitelkártyákig, a különféle támogatott és egyéb - akár lízing, faktoring - finanszírozási lehetőségektől a befektetési és értékpapírügyletekig a termékek széles palettáját kínálja.

Az egyre több ügyfél (hiszen ma már csak magának a banknak 500 ezer ügyfele van, csoportszinten pedig a 600 ezret közelíti az ügyfelek száma) növekvő igényeinek kielégítésében a bankfiókok mellett egyre nagyobb teret kapnak az alternatív értékesítési csatornák. Országos szinten már 40, kifejezetten a CIB Csoport termékeit forgalmazó képviseleti iroda működik, amelyek többsége banki és lízingkonstrukciókat egyaránt kínál. A CIB kapcsolatban áll a legnagyobb és legismertebb ügynökhálózatokkal, amelyekkel hosszú távú üzleti kapcsolatot kíván kialakítani. Az ügyfelek a CIB bizonyos szolgáltatásait az előbb említett csatornákon túl - stratégiai együttműködés keretében - a Generali-Providencia Biztosítón, illetve, ugyancsak szoros együttműködésben, az ING Biztosítón keresztül is el tudják érni. Az ügyfelek kényelmét célozza - a nagy népszerűségnek örvendő CIB Internet Bankon és a CIB24 nonstop telefonos ügyfélszolgálaton kívül - az ATM-hálózat további fejlesztése, beleértve a fiókfüggetlen ATM-ek számának gyarapítását. Mindezeket figyelembe véve a CIB szolgáltatásai már ma is az ország több mint 150 pontján elérhetők az ügyfelek közvetlen közelében.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. május 17. 20:47
A felület alapítója Kövesdi Gábor, aki maga is közösségi finanszírozással indított korábban vállalko...
Kasza Elliott-tal  |  2022. május 17. 19:41
Ma lezajlott a Magyar Telekom részvény-visszavásárlási aukciója, elköltötték a teljes erre szánt öss...
Bankmonitor  |  2022. május 17. 14:17
Egyre szűkül azon bankok listája, amelyek átvehetik a Sberbank hiteleit. Valószínűleg az érintetteke...
Kiszámoló  |  2022. május 17. 12:43
A múltkori Wise fiaskó után kerestem valami számlacsomagot, ahonnan olcsón/ingyen tudok utalni, a vé...
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. május 18. szerda
Erik, Alexandra
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?