K&H lekötött forint betétek 10,5% kamattal

Pénzcentrum
2007. május 21. 11:29

A K&H Banknál május 21-étől kiemelt kamatozással, egyéb termék vásárlása nélkül köthetők le a forint- és deviza megtakarítások. A kamatakció keretében a K&H az okos döntések bankjaként a korábban már itt elhelyezett betétek esetében is elérhetővé teszi az akciós forint vagy deviza kamatot.

A K&H Banknál májusban is jól jár az az ügyfél, aki kiemelt kamatozással köti le forint- és deviza megtakarításait. Az egyhónapos K&H lekötött betéttel 10,5%-os kamatot érhetnek el azok, akik új betéteket helyeznek el, legkevesebb 500 ezer forint, maximum 200 millió forint összegben, az akció ideje alatt. A 10,5%-os kamat eléréséhez sem más termék megvásárlása, sem egyéb befektetés nem szükséges. További jó hír, hogy az okos döntésre jó lehetőséget kínáló kedvező kamatakció a K&H deviza lekötött betétekre is vonatkozik. Az akció ideje alatt érdemes amerikai dollárban és euróban is lekötni az ügyfeleknek szabad pénzüket, hiszen a K&H e devizák esetében is kiemelkedő kamatot kínál. Előbbinél 5, míg az utóbbinál 3,5% a kamat.

A K&H Bank májusi kamatakciója keretében nem feledkezik meg azokról sem, akik már lekötötték megtakarításaikat a Banknál. Az akció ideje alatt a már meglévő betétek esetén is elérhető a kiemelkedően kedvező forint vagy deviza kamat. Aki meglévő betéteiből legalább 500 ezer forint értékben K&H garantált szerkezetű befektetési alapot jegyez, a vásárolt garantált alap értékének megfelelő összeget elhelyezheti az akciós lekötött betétben, kiemelkedően magas kamattal.

A K&H megtakarítási életbiztosítási szerződés megkötése estén szintén előnyös hozamhoz juthatnak a már meglévő betétek tulajdonosai. Amennyiben betéteikből legkevesebb 500 ezer forintért K&H megtakarítási életbiztosítási szerződést kötnek, a befektetés értékének megfelelő összeget elhelyezhetik az akciós lekötött betétben, kiemelkedően magas kamattal.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. május 23. 20:00
A magyar reklámipar egyik legendájáról, a négy évvel ezelőtt elhunyt Sas István reklámfilmesről, rek...
Kiszámoló  |  2022. május 23. 16:01
Nemcsak a tőzsdén alakult ki kisebb pánik az árfolyamok esése miatt, a kriptopénzek rajongói is nehé...
Összkép  |  2022. május 23. 14:31
Hét éves lett az Összkép. Ez volt az az év, ilyenkor még volt COVID, de már túlléptünk a karanténon...
Holdblog  |  2022. május 23. 12:12
Az orosz-ukrán háború nyomán fellépő nyugati szankciók hatására rövid távon jelentősen romlottak az...
Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 23. hétfő
Dezső
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?