K&H lekötött forint betétek 10,5% kamattal

Pénzcentrum
2007. május 21. 11:29

A K&H Banknál május 21-étől kiemelt kamatozással, egyéb termék vásárlása nélkül köthetők le a forint- és deviza megtakarítások. A kamatakció keretében a K&H az okos döntések bankjaként a korábban már itt elhelyezett betétek esetében is elérhetővé teszi az akciós forint vagy deviza kamatot.

A K&H Banknál májusban is jól jár az az ügyfél, aki kiemelt kamatozással köti le forint- és deviza megtakarításait. Az egyhónapos K&H lekötött betéttel 10,5%-os kamatot érhetnek el azok, akik új betéteket helyeznek el, legkevesebb 500 ezer forint, maximum 200 millió forint összegben, az akció ideje alatt. A 10,5%-os kamat eléréséhez sem más termék megvásárlása, sem egyéb befektetés nem szükséges. További jó hír, hogy az okos döntésre jó lehetőséget kínáló kedvező kamatakció a K&H deviza lekötött betétekre is vonatkozik. Az akció ideje alatt érdemes amerikai dollárban és euróban is lekötni az ügyfeleknek szabad pénzüket, hiszen a K&H e devizák esetében is kiemelkedő kamatot kínál. Előbbinél 5, míg az utóbbinál 3,5% a kamat.

A K&H Bank májusi kamatakciója keretében nem feledkezik meg azokról sem, akik már lekötötték megtakarításaikat a Banknál. Az akció ideje alatt a már meglévő betétek esetén is elérhető a kiemelkedően kedvező forint vagy deviza kamat. Aki meglévő betéteiből legalább 500 ezer forint értékben K&H garantált szerkezetű befektetési alapot jegyez, a vásárolt garantált alap értékének megfelelő összeget elhelyezheti az akciós lekötött betétben, kiemelkedően magas kamattal.

A K&H megtakarítási életbiztosítási szerződés megkötése estén szintén előnyös hozamhoz juthatnak a már meglévő betétek tulajdonosai. Amennyiben betéteikből legkevesebb 500 ezer forintért K&H megtakarítási életbiztosítási szerződést kötnek, a befektetés értékének megfelelő összeget elhelyezhetik az akciós lekötött betétben, kiemelkedően magas kamattal.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 10. hétfő
Ármin, Pálma
19. hét
Május 10.
Mentők napja
Május 10.
Baromfi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 10. 16:16